Zvezdnica

(Foto: str8nyc.com)

Otroštvo slavne pevke

Kot deklica je Beyonce obiskovala razne plesne tečaje, med drugim je trenirala tudi balet. Njen posluh za glasbo je prepoznal že plesni učitelj, dokazala pa se je na šolskem izboru talentov. Že pri sedmih letih so se za njo začeli zanimati mediji, pri osmih je skupaj s Kelly Rowland nastopala s skupino Girl's Tyme, katero je opazil producent Arne Frager. Želel jo je izstreliti med zvezde, ampak na žalost je zaradi poraznega nastopa na šovu Stars Search izgubila. Toda deklet to ni ustavilo, občinstvo so osvojile z novimi pesmimi in udarno skupino Destiny's Child. Vmes se je morala Beyonce soočiti z ločitvijo staršev, toda le za kratek čas, kmalu so znova postali enotna družina.

Družinsko življenje

Leta 2002 se je Beyonce zaljubila v ameriškega raperja Jay-Z-ja, o njuni zvezi so mediji večkrat poročali, da bo razpadla. Toda ostala sta skupaj in se leta 2008 v New Yorku poročila. Danes imata petletno hčerko, ki sta jo poimenovala Blue Ivy. Pevka z največjim navdušenjem na Facebooku, Instagramu in Twitterju objavlja fotografije prisrčne deklice.

Na Instagramu je ota teden boževalcem postregla z najbolj težko pričakovano novico. Objavila je prvo fotografijo svojega nosečniškega trebuščka in dejala, da pričakuje dvojčka. ''Želela bi deliti svojo ljubezen in srečo z vami. Tokrat smo balgoslovljeni dvojno. Zelo smo hvaležni, da se bo naša družina povečala kar za dva člana in zahvaljujemo se za vse dobre želje. ''

Fotografija je požela neverjeten uspeh, ''všečkov'' je že skoraj osem milijonov, čestitke pa dežujejo z vseh koncev sveta.