Vedela si, da bo ločitev od tvoje hčerke na Kmetiji še največja preizkušnja zate. Kaj je sploh pretehtalo v prid odločitvi za sodelovanje v šovu?

Dogovorili sva se za potovanje v tople kraje, ko se vrnem, in da bo ta izkušnja tako pomembna zame, da se naučim veliko novega, kot zanjo, da bo preživela več dragocenega časa z očetom.

Anna Paynich

Anna in Anaya sta izjemno povezani (Foto: osebni arhiv)

Ne zamudite finala Kmetije v soboto, 15. decembra, ob 20. uri na POP TV!

S hčerko sta zelo povezani, vidi se, kako zelo ponosna mama si. Kako težko je bilo, ko sta bili ločeni, in ali je zaradi tega preteklo veliko solz tudi za kamerami?

Najtežje breme, ko nisem vedela, kako ji gre, in najostrejša bolečina, ko sem si očitala, da me ni tako dolgo. Solze so prišle pred kamero, ko sem o tem razmišljala, za kamero pa je bilo toliko zadolžitev in odgovornosti, ko si tega nisem smela dovoliti.

Preberite še: Ganljiva družinska srečanja na Kmetiji

Anna Paynich

Prikupna Anaya na posnetku, ki je pretresel Anno. (Foto: POP TV)

Na posnetku tega sicer nismo opazili, ampak ali je tvoja hčerka sicer imela težave, ker je bila toliko tednov ločena od mame? Kaj ti je zaupala?

Zaupala mi je, da je verjela v najino telepatsko povezavo, ampak da kamor koli grem, jo v bodoče vzamem s sabo. Da je vseeno trpela in se kdaj zjokala, ker si ni predstavljala, kako dolga sploh sta dva meseca. Sicer je njen očka lepo poskrbel zanjo, za kar sem mu hvaležna. In seveda za podporo, da sem sploh lahko šla.

Preberite še: Izpoved na Kmetiji: z očetom noče stikov, sestre ne priznava

Posnetek Anaye, ki so ga gledalci lahko videli v 40. oddaji Kmetije, te je precej pretresel, ker si čutila drugačno energijo, kot da ni tvoja. Želela si videti določene spremembe na bolje, a se to ni zgodilo. Kakšne spremembe pa si pričakovala?

Moja hčerka je tako topla oseba kot jaz in vedno pošilja poljubčke, srčke, bodri, pove, kako me ima rada, navija za mamico in to v posnetku ni bilo zajeto. To me je prizadelo in videla sem, da moram še delati na sebi, glede svojih pričakovanj. Ne smem zahtevati in pričakovati, če pa ona ni imela vpliva na posnetek.

Pretreslo te je tudi, ko te Anaya ni obiskala na Kmetiji. Zakaj je ni bilo?

Ko je ona gledala oddajo, je jokala, ker je čutila mojo bolečino in žalost glede obiska. Njen oče se ni želel izpostavljati pred kamerami, moja mami je bila zelo bolna. Kontaktov prijateljic pa nisem delila, kar je bila moja napaka.

Anna Paynich

Anno je po ogledu posnetka tolažil Franko (Foto: POP TV)

Ko si se končno vrnila domov, kakšno je bilo snidenje?

Obe s hčerko sva vpili, jokali, se stiskali, celi poljubčkali in si cel dan gledali v oči, se božali in pripovedovali zgodbice iz Kmetije in ona svoja doživetja.

Kako pa sta oziroma še nameravata nadoknaditi zamujeno?

Uh, vsak konec tedna greva na izlet in raziskujeva lepote krajev in svoje duhovne povezave. Čaka naju prav poseben dvig energije na enakonočje, in sicer v Stonehengeu v Angliji, kjer bova še bolj aktivirali svoje zdravilne energije za nove duhovne projekte v letu 2019. V Londonu bova za eno od blagovnih znamk s svojo kreativnostjo in inovativnostjo skreirali tudi kolekcijo oblačil.

Anna Paynich

Anna se že veseli potepanj z Anayo po koncu šova Kmetija, (Foto: osebni arhiv)

Za konec, za seboj imaš težko obdobje, zbolela si in se razšla s partnerjem, Anayinim očetom. Kako je vse to vplivalo nate kot mamo in kako je po tvojem mnenju dogajanje, predvsem razhod, občutila Anaya?

Po razhodu je potekalo enoletno zdravljenje in težka preizkušnja, ki sem jo uspešno prestala. Hvaležna sem za svoje zdravje in za podporo svoje hčerkice, ki je razumela najin razhod in je srečna, ker smo kot družina prijatelji in gremo še vedno skupaj kam na izlet. Ima super očeta in srečno, močno mamico, ki ji daje vesolje, in ona je center galaksij, moja Anabella Zvezdica.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.