Jennifer Love Hewitt

Igralka Jennifer Love Hewitt je noseča s soigralcem iz nanizanke Seznam strank. (Foto: celebbabylaundry.com)


Jennifer Love Hewitt je bila dolgo časa dekle Rossa McCalla, toda leta 2009 sta ugotovila, da si žal nista usojena. Romantično se je zapletla tudi z igralcem Jamiejem Kennedyjem, a tudi z njim ni našla sreče. Od lani je njen princ na belem konju Brian Hallisay, soigralec iz televizijske nanizanke Seznam strank. Svojce, prijatelje in sodelavce sta nedolgo nazaj presenetila, da bosta zibala. Sicer so vsi vedeli, da sta par, niso pa niti slutili, da sta v tako resni zvezi. Zaljubljenca se namreč nameravata tudi poročiti.

Tako se bo Jennifer Love Hewitt končno izpolnila želja po materinstvu. Že od nekdaj sanjari o tem, da bi okoli nje tekali otroci, to bi jo izpopolnilo. Preden je zanosila in preden je javnost izvedela, da bo postala mamica, je celo razmišljala o zamrznitvi jajčec.

In kako strastna sta v televizijski nanizanki Seznam strank?

To lahko ugotovite le tako, da se ob petkih ob 21. uri usedete pred televizijski zaslon in si privoščite sproščujoč večer ob gledanju te nanizanke na televizijskem programu BRIO. V Seznamu strank boste spremljali življenje mlade teksaške samohranilke Riley Parks (Jennifer Love Hewitt), ki jo lepega dne mož Kyle (Brian Hallisay) pusti samo z dvema otrokoma. Brez denarja in s strtim srcem se poskuša postaviti na noge. Zaposli se v na videz tradicionalnih toplicah v sosednjem mestecu. Ko ugotovi, da njene kolegice svojim strankam ponujajo tudi dodatne usluge, ne le tiste, ki so zapisane na ceniku, se Riley znajde pred moralno dilemo. Naj se odloči za dodatno in moralno vprašljivo delo in posledično večji zaslužek, ali naj raje ostane zvesta svojim moralnim načelom in še naprej životari?

Te dni pa se tudi govori, da je noseča ena najbolj slavnih igralk na svetu.

Seznam strank

Ne zamudite nanizanke Seznam strank! (Foto: POP TV)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na