Luka Serdinšek Betlehem se je že dlje časa želel preizkusiti v resničnostnem šovu in zdaj ima za zmago večjo motivacijo kot kadar koli prej. Doma ga poleg žene namreč čakata še dve hčerki, najmlajša, Sia, pa je v obdobju njegovega bivanja na Kmetiji praznovala tudi 1. rojstni dan.

Lukovi sotekmovalci so ga presenetili, ko so po areni, v kateri je Joel premagal Sandija, omenili Sio. Začel je Nik, najmlajši izmed tekmovalcev: 'Jaz bi želel še povedati, da ima danes Lukova hči rojstni dan in smo malo pozabili na to. Bilo bi lepo, da mu vsi skupaj zapojemo,' je predlagal, petju pa se je pridružila tudi voditeljica Natalija Bratkovič, ki je Luko potolažila: 'Četudi imaš solze v očeh, naj vas tolaži misel, da se k vaši družini vrača Joel, verjamem, da bo to narisalo nasmeške na vaše obraze in vam polepšalo dan.' Vsi tekmovalci so si bili namreč edini, da si na Kmetiji želijo obdržati Joela in ne Sandija.

Hčerkici poslala ganljivo sporočilo

Nik

18-letni Nik je predlagal, da zapojejo mali Sii. (Foto: POP TV)

To pa ni bilo edino presenečenje za Luko. Zvečer mu je Anna spekla tudi torto, Luko pa so tolažili moški sotekmovalci. Kaj jim je povedal in ali vstop v Kmetijo obžaluje, preverite v videu.

Kmetija Ne objavi pred 06 10

Anna je presenetila s torto. (Foto: POP TV)

Ne zamudite pestrega dogajanja na Kmetiji od ponedeljka do petka ob 21.00 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.