dominvrt

Ganljiv trenutek, ki so ga videli vsi. Zamudil je hčerkin rojstni dan, nato pa ...

NOVICE
0
06.10.2018, 7:32

Za tekmovalci na Kmetiji je drugi teden, ki pa je bil za Luko zelo poseben. Zaradi šova je namreč zamudil hčerkin 1. rojstni dan, ob tem pa tudi njene prve korake.

Ganljiv trenutek, ki so ga videli vsi. Zamudil je hčerkin rojstni dan, nato pa ...

Luka Serdinšek Betlehem se je že dlje časa želel preizkusiti v resničnostnem šovu in zdaj ima za zmago večjo motivacijo kot kadar koli prej. Doma ga poleg žene namreč čakata še dve hčerki, najmlajša, Sia, pa je v obdobju njegovega bivanja na Kmetiji praznovala tudi 1. rojstni dan.

Lukovi sotekmovalci so ga presenetili, ko so po areni, v kateri je Joel premagal Sandija, omenili Sio. Začel je Nik, najmlajši izmed tekmovalcev: 'Jaz bi želel še povedati, da ima danes Lukova hči rojstni dan in smo malo pozabili na to. Bilo bi lepo, da mu vsi skupaj zapojemo,' je predlagal, petju pa se je pridružila tudi voditeljica Natalija Bratkovič, ki je Luko potolažila: 'Četudi imaš solze v očeh, naj vas tolaži misel, da se k vaši družini vrača Joel, verjamem, da bo to narisalo nasmeške na vaše obraze in vam polepšalo dan.' Vsi tekmovalci so si bili namreč edini, da si na Kmetiji želijo obdržati Joela in ne Sandija.

Hčerkici poslala ganljivo sporočilo

18-letni Nik je predlagal, da zapojejo mali Sii.
18-letni Nik je predlagal, da zapojejo mali Sii./ FOTO: POP TV

To pa ni bilo edino presenečenje za Luko. Zvečer mu je Anna spekla tudi torto, Luko pa so tolažili moški sotekmovalci. Kaj jim je povedal in ali vstop v Kmetijo obžaluje, preverite v videu.

Anna je presenetila s torto.
Anna je presenetila s torto./ FOTO: POP TV

Ne zamudite pestrega dogajanja na Kmetiji od ponedeljka do petka ob 21.00 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Pogačnik po prejemu pojasnil sodnika manj ...
Diametralno drugačna obraza Baskov in Litovcev za ...
Razplet, ki ga sodniki niso želeli videti
Razplet, ki ga sodniki niso želeli videti
13 stvari, ki jih vaše telo govori o vašem zdravju
MasterChef izziv iz ene same sestavine!
Hlače, ki so zlomile Instagram, a pristajajo le ...
Seksi novinarka z globokim dekoltejem v zadrego ...
Tako je pogrešala svoja otroka, da je skoraj ...
Policija opozarja: Ste v reži bankomata našli ...
Ne pozabite na ključno stvar pri gradnji hiše
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...