Zakaj je Kate Middleton tako hitro zapustila porodnišnico? V Združenih državah Amerike novopečene mame zapustijo porodnišnico približno v dveh dneh. V Veliki Britaniji pa ostanejo v porodnišnico približno en dan in pol, kar naj bi bilo zelo malo v primerjavi z drugimi državami. Pri nas gredo porodnice domov tretji dan, če imajo carski rez pa sedmega.

Preberite si vse, kar se je dogajalo danes v Londonu, povezano z rojstvom tretjega otroka Kate Middleton in princa Williama. 

Ko je Kate leta 2013 rodila princa Georgea, je ostala čez noč v porodnišnici, po prihodu princese Charlotte leta 2015 pa jo je zapustila v 10 urah.

''Čas, ki ga preživi ženska v porodnišnici, je odvisen od potreb. Porodna babica preveri, ali je ženska sposobna za odhod domov,'' je za The Guardian pojasnila Louise Silverton in dodala, da je v poporodnem obdobju tudi doma poskrbljeno za novopečene mamice in otročka. Če potrebujejo porodno babico, ta priskoči na pomoč. In prepričani smo, da jo vojvodinja takoj dobi.

Britanka Pippa Middleton in njen mož James Matthews pričakujeta prvega otroka. Govori se, da ima predvideni datum poroda oktobra. 

In medtem ko so vsi čakali pred vrati, so predstavniki kraljeve palače sporočili, da bosta vojvodinja Kate in njen sin domov odšla zvečer. 

In dočakali ... Kate Middleton in princ William sta pokazala tretjega otroka širni javnosti. Zdaj pa nas res samo še zanima, kako sta ga poimenovala.

William in Kate z novorojenim sinom

(Foto: AP)

William in Kate z novorojenim sinom

(Foto: AP)

William in Kate z novorojenim sinom

(Foto: AP)