dominvrt

Zakaj Kate Middleton tako hitro zapusti porodnišnico?

NOVICE
3
23.04.2018, 17:31

Kate Middleton je 23. aprila rodila tretjega otroka in vsi so bili ves dan v pričakovanju, da bo zapustila porodnišnico. Zakaj je to storila takoj po porodu? Sporočili so namreč, da bo še isti večer odšla domov.

Zakaj Kate Middleton tako hitro zapusti porodnišnico?

Zakaj je Kate Middleton tako hitro zapustila porodnišnico? V Združenih državah Amerike novopečene mame zapustijo porodnišnico približno v dveh dneh. V Veliki Britaniji pa ostanejo v porodnišnico približno en dan in pol, kar naj bi bilo zelo malo v primerjavi z drugimi državami. Pri nas gredo porodnice domov tretji dan, če imajo carski rez pa sedmega.

Preberite si vse, kar se je dogajalo danes v Londonu, povezano z rojstvom tretjega otroka Kate Middleton in princa Williama. 

Ko je Kate leta 2013 rodila princa Georgea, je ostala čez noč v porodnišnici, po prihodu princese Charlotte leta 2015 pa jo je zapustila v 10 urah.

''Čas, ki ga preživi ženska v porodnišnici, je odvisen od potreb. Porodna babicapreveri, ali je ženska sposobna za odhod domov,'' je za The Guardian pojasnila Louise Silverton in dodala, da je v poporodnem obdobju tudi doma poskrbljeno za novopečene mamice in otročka. Če potrebujejo porodno babico, ta priskoči na pomoč. In prepričani smo, da jo vojvodinja takoj dobi.

Britanka Pippa Middleton in njen mož James Matthews pričakujeta prvega otroka. Govori se, da ima predvideni datum poroda oktobra. 

In medtem ko so vsi čakali pred vrati, so predstavniki kraljeve palače sporočili, da bosta vojvodinja Kate in njen sin domov odšla zvečer. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

In dočakali ... Kate Middleton in princ William sta pokazala tretjega otroka širni javnosti. Zdaj pa nas res samo še zanima, kako sta ga poimenovala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

William in Kate z novorojenim sinom
William in Kate z novorojenim sinom/ FOTO: AP

William in Kate z novorojenim sinom
William in Kate z novorojenim sinom/ FOTO: AP

William in Kate z novorojenim sinom
William in Kate z novorojenim sinom/ FOTO: AP

Komentarji (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Pikaa1234
04.05.2018, 10:22:57
novica da te kap, na Nizozemskem si iz porodnišnice po 2-3h odvisno če je vse ok ali ne seveda. Pa tudi uradna porodniška je 3 mesece in je to to.
casperaa
24.04.2018, 13:28:42
+1
Zakaj? Ker je doma najlepše, njena ekipa iz bolnice bo pa nekaj dni dežurala pri njej doma. Potem pa pride še ena varuška več v službo.
Spajder
24.04.2018, 9:31:38
-18
Skratka, pride ga skotit, se pofotka in odide.
'Čakajo nas odločilna leta za ohranitev EU kot ...
Pirlo svetuje Juvetu: Kupite napadalca, Mandžukić ...
'Prihaja mož, obnašaj se normalno'
'Sem izredno čustvena oseba in takoj začnem ...
Okusna jed, ki bo pomagala razstrupiti telo
Kako porabiti ostanke velikonočne pojedine?
Pozabite na vodo z limono, to je nov hit napitek, ...
Luka Dončić poskrbel za še en presežek
Princ George, princesa Charlotte in princ Louis ...
Pri 20 letih je imela ogromen dolg, danes je ena ...
Fotografije prenovljenega doma so naravnost ...
Mali šef: To je najvišje ocenjena jed do zdaj!