Našteli smo le nekaj vprašanj, na katere bomo skupaj iskali odgovore. Vsi, ki smo starši, vemo, da je knjig o vzgoji malo morje, večina odgovorov pa je danes dostopna tudi prek spleta. A vendarle je teorija nekaj popolnoma drugega kot praksa in, roko na srce, starši potrebujemo v tem hitrem življenjskem tempu konkretne odgovore na vsa vprašanja, ki se nam vsakodnevno porajajo. Temeljit razmislek, kdo bi lahko iz rokava stresel resnično koristne odgovore na vprašanja o vzgoji, zakonodaji in novostih, nas je pripeljal do Ljubljanskih vrtcev.

Dragi starši, vi vprašajte, mi pa bomo odgovor poiskali pri vzgojiteljicah iz Ljubljanskih vrtcev.

"Veliko staršev zelo skrbi, kako bo v vrtcu, kako bo potekalo uvajanje otroka v vrtec, kakšne bodo dejavnosti, kakšni pristopi vzgojiteljic, kakšne so njihove delovne izkušnje, kako je s plačilnimi razredi, kakšne so trenutne novosti na področju zakonodaje in podobno, zato bi bili zelo veseli interaktivnega sodelovanja," je povedal predsednik Ljubljanskih vrtcev Andi Žabkar.

Prepričani smo, da vprašanj ne more zmanjkati. Zato vas vabimo, da nam pišete na naš elektronski naslov bibaleze@pop-tv.si in vprašate, kar vas zanima. Vzgojiteljice iz Ljubljanskih vrtcev, ki imajo bogate delovne izkušnje in ki vsak dan preživijo z malimi nadebudneži, bodo poskrbele za odgovore, ki jih bomo skupaj z vprašanji redno objavljali na naši spletni strani. Bibaleze.si vas zato prijazno vabi k sodelovanju!

Vrtec

Vi sprašujete, mi posredujemo, vzgojiteljice iz Ljubljanskih vrtcev odgovarjajo. Delite z nami vaše težave, pomisleke in ideje! (Foto: iStockphoto)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na