Kdo še ni slišal za Monte, kombinacijo enkratne mlečne kreme, slastne čokolade in okusnih lešnikov? Obožujejo jih tako otroci kot odrasli, saj zaupajo podjetju Zott, ki je že 75 let znano po svoji premium kakovosti ter strasti do inovacij in napredka. To jih je vodilo tudi pri snovanju nove produktne skupine Milk Tiger, ki že navdušuje tudi slovenske malčke.

Sveža skuta za rast

Zott Milk Tiger iz sveže skute je pakiran v štirih priročnih pisanih lončkih. Starši lahko izbirate med okusoma jagoda-banana in jagoda-vanilja, ki sta pri najmlajših zelo priljubljena. Otroci so navdušeni nad okusi, staršem pa je všeč predvsem dejstvo, da izdelek ne vsebuje umetnih barvil, želatine ali konzervansov. Vsebuje pa kalcij in vitamin D, ki prispevata k zdravemu otroškem razvoju.

Monte PR - 2

Otroci obožujejo Milk Tiger

Okusni tigrasti lonček

Mlečni desert Zott Milk Tiger bo vaš hladilnik spremenil v divjino. Okusna mešanica iz kakovostnega mleka in vaniljevega ter čokoladnega pudinga bo navdušila male gurmane. Zabavne čokoladne črte ustvarjajo tigrast vzorec, ki naredi izdelek nekaj posebnega. Mlečni desert vsebuje kalcij in naravno aromo burbonske vanilje, ne vsebuje pa konzervansov in želatine. Eno pakiranje vsebuje štiri priročne 50-gramske lončke z okusnim mlečnim desertom za popoln užitek.

Monte PR - 3

Tigraste črte in okusna mešanica vanilijevega in čokoladnega pudinga za male gurmane

Sirne figurice za divjo zabavo

Slani sirni prigrizki Milk Tiger navdušujejo z zabavnimi motivi živali, ki jih lahko otroci zbirajo, menjajo med sabo in se z njimi igrajo. Kremna receptura je primerna tudi za občutljive želodčke, zato je idealna za male ljubitelje izdelkov Milk Tiger. Sirni prigrizki Milk Tiger vsebujejo vitamin D, kalcij in beljakovine, ne vsebujejo pa konzervansov. Ena mrežica vsebuje štiri 20-gramske figurice. Še posebej priročni so kot šolska malica ali prigrizek na izletu, saj so brez hlajenja primerni za zaužitje do osem ur.

Monte PR - 1

Sirni prigizki navdušujejo z embalažo, s katero se lahko otroci tudi igrajo

Linijo izdelkov Milk Tiger so v Zottu razvijali kar dve leti, izdelki pa so namenjeni otrokom in vsebujejo kalcij in vitamine, ki prispevajo k zdravemu razvoju. Majhne porcije omogočajo, da otroci pojedo ravno toliko, kot potrebujejo. Posebnost nove produktne skupine je sama izdelava, saj je Zott razvil novo proizvodno linijo, ki je popolnoma neprodušno zaprta, zato imajo izdelki daljši rok uporabe brez dodanih konzervansov.

Starši in otroci bodo veseli privlačne in obsežne palete izdelkov Milk Tiger za vsak dan. Stopite v edinstveni svet okusnih izdelkov Milk Tiger in uživajte ob vsaki žlici kakovostnega mlečnega izdelka.

Naročnik oglasa je Zott.