Myleene Klass

Myleene Klass je mamica dveh deklic. (Foto: justjared.com)

35-letna Myleene Klass, nekoč bolj znana kot manekenka in pevka, danes pa si kruh služi z delom na znani britanski radijski postaji, je na svoj Twitter zapisala:

''Prejela pismo iz šole, da naj bi svojo hčer čez noč zaklepala v omaro in pogasnila vse luči.''

Myleene, ki je samo šest mesecev po poroki in dobro leto po rojstvu druge hčere Hero Harper čez noč ostala sama, ker je njen nekdanji mož Graham Quinn ugotovil, da ''to ni to'', je z zapisom na Twitterju dvignila nemalo prahu. Usuli so se zelo različni komentarji – od takšnih, da imajo otroci zelo bujno domišljijo in si izmišljujejo stvari, ki jih vidijo po televiziji, do zelo obsojajočih. Mnogi namreč menijo, da zadeva ni tako nedolžna in da bi jo bilo treba vzeti resno, ne pa o njej pisati in 'se hvaliti' prek družbenih omrežij.

Voditeljici se to ne zdi ''nič takšnega. Zaradi otrok koža postane bolj trda,'' se je pošalila. Britanski mediji sicer pišejo, da gre Myleene glede na vse, kar je prestala v zadnjem času, zelo dobro. Trenutno je še vedno v ločitvenem postopku, kar je komentirala z besedami, ''da ti ljudje vedno rečejo, da te take stvari utrdijo. Mene niso ... sem pa spoznala, kako močna sem bila že prej.''

Po 25 letih pa je zahtevek za ločitev vložila Terminatorjeva žena ...

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na