dominvrt

Vas zanima, kako ljubka je hčerka Pink?

NOVICE
4
23.06.2011, 17:43

Med tem ko so paparaci na preži, da v objektiv ujamejo prve fotografije hčerke Pink, se je oglasila pevka sama. Ni ji po godu, da jih ves čas zasledujejo, zato se je skupaj z možem Careyem Hartom odločila, da bo sama objavila fotografijo svoje hčerke.

Vas zanima, kako ljubka je hčerka Pink?

 

Novopečena zvezdniška družina
Novopečena zvezdniška družina/ FOTO: sandrarose.com

Vsi so radovedni, tudi njeni oboževalci. Vse zanima, komu je podobna Willow Sage Hart. 31- letna pevka Pink je prav zaradi tega razočarana nad agresivnim in nevarnim prežanjem papracov v Združenih državah Amerike. Le-ti komaj čakajo, da fotografirajo dojenčke in otroke zvezdnikov, zato da bi pri tem bogato zaslužili. Pink se zaveda, da bo kot slavna vedno pod njihovim budnim očesom, toda zelo rada bi pred tem zaščitila hčerko Willow.

Ker so paparaci šli tako daleč, da družino zasledujejo z avtomobili, da sedijo pred njihovim domom dan in noč, se je skupaj z možem odločila, da prvo fotografijo njune hčerke obelodani kar sama. Ves denar pa bosta donirala organizaciji, ki skrbi za družine z bolnimi otroki.

Pink je paparce pozvala, naj ne fotografirajo njune hčerke, upa, da jo ne bodo zasledovali, ko se bo vračala iz šole domov, ne želita, da bi se njena podoba pojavila v revijah ali na različnih blogih. ''Če boste objavili njeno fotografijo, je proti najini volji in brez najinega starševskega dovoljena,''je še povedala.

Svet je obkrožila prva fotografija njene hčerke, ki je bila posneta in objavljena s pevkinim dovoljenjem. Nastala je 9. junija in pri tem je zvezdnica izjavila, da je Willow prava profesionalka ali pa zasvojena s spancem, tako kot njen očka, saj je vso fotografiranje prespala.

Preberite si še, katera novica je v svetu dvignila veliko prahu v prvih dneh po rojstvu male Willow.

 

Komentarji (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

02071987
24.06.2011, 8:49:27
+17
usec zelo.
NotMe
24.06.2011, 8:11:18
+80
Kok lušna fotka:) carica je res. Ena redkih, ki vedno znova dokazuje, da ima tudi možgane, ne le glasu.
mojapikica12
23.06.2011, 21:45:01
+57
Leeeeepiiii so!!!!
Anita Kolaržik
23.06.2011, 19:40:32
-63
ja pa kaj potem..vsak otrok je ljubek.
Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Rossi: Tudi na Rinsa je treba računati v boju za ...
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Ta otrok je zbolel za ošpicami zaradi ...
Odlična ideja za prikupno velikonočno sladico!
10 TOP idej za enodnevni izlet po Sloveniji
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže ...
Luksuzne počitnice za znano družino
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...
Moderni načini barvanja pirhov
Prima sladica vas bo navdušila