Hčerka Pink

Novopečena zvezdniška družina (Foto: sandrarose.com)

Vsi so radovedni, tudi njeni oboževalci. Vse zanima, komu je podobna Willow Sage Hart. 31- letna pevka Pink je prav zaradi tega razočarana nad agresivnim in nevarnim prežanjem papracov v Združenih državah Amerike. Le-ti komaj čakajo, da fotografirajo dojenčke in otroke zvezdnikov, zato da bi pri tem bogato zaslužili. Pink se zaveda, da bo kot slavna vedno pod njihovim budnim očesom, toda zelo rada bi pred tem zaščitila hčerko Willow.

Ker so paparaci šli tako daleč, da družino zasledujejo z avtomobili, da sedijo pred njihovim domom dan in noč, se je skupaj z možem odločila, da prvo fotografijo njune hčerke obelodani kar sama. Ves denar pa bosta donirala organizaciji, ki skrbi za družine z bolnimi otroki.

Pink je paparce pozvala, naj ne fotografirajo njune hčerke, upa, da jo ne bodo zasledovali, ko se bo vračala iz šole domov, ne želita, da bi se njena podoba pojavila v revijah ali na različnih blogih. ''Če boste objavili njeno fotografijo, je proti najini volji in brez najinega starševskega dovoljena,'' je še povedala.

Svet je obkrožila prva fotografija njene hčerke, ki je bila posneta in objavljena s pevkinim dovoljenjem. Nastala je 9. junija in pri tem je zvezdnica izjavila, da je Willow prava profesionalka ali pa zasvojena s spancem, tako kot njen očka, saj je vso fotografiranje prespala.

Preberite si še, katera novica je v svetu dvignila veliko prahu v prvih dneh po rojstvu male Willow.