Komaj dve leti je imela Chloe Clem, ko je njena mama njo in Chloejino starejšo sestro Lily presenetila z novico, da ju namesto v šolo pelje v Disneyland, njun odziv pa posnela. Čeprav je stavila na posnetek srečne Lily, pa je svet preplavil ’meme’, ki so ga spletni uporabniki naredili iz Chloejine podobe, ki nad novico ni bila navdušena. Zaradi te ujete sekunde je mala Chloe postala prava spletna senzacija, kar ji je med drugim omogočilo potovanje v Brazilijo, kjer je njeno podobo odkupil celo spletni velikan Google.

Chloe, Clem

Chloe je požela ogromno zanimanja prisotnih. (Foto: Profimedia)

Lily in Chloe imata danes na Instagramu skoraj 650.000 sledilcev, Chloe pa pogosto najemajo za razne reklame. Ker je povsod, kjer se pojavi, zanjo veliko zanimanja in navdušenja, so jo te dni povabili tudi v Los Angeles na uradno premiero filma Ralph Breaks the Internet (Ralph ruši internet). Tudi tam je simpatična sedemletnica ukradla vso pozornost zbranih, ki so se želeli z njo fotografirati, mediji pa so želeli intervjuje. Navihana Chloe je vsem z veseljem ugodila, se ves čas zabavala in k sebi stiskala plišastega Ralpha, nato pa se sprehodila tudi po rdeči preprogi in se celo družila s člani glasbene skupine Imagine Dragons, ki so za film posneli pesem Zero.

Chloe Imagine Dragons

Lily in Chloe sta se družili s člani priljubljene skupine Imagine Dragons. (Foto: Instagram)

Chloe je sicer povsem običajna punčka, ki hodi v šolo, se igra s starejšo sestro Lily in prijatelji, ob nedeljah pa hodi v cerkev. V enem izmed intervjujev je povedala, da obožuje konje, igranje s sluzjo, zelo rada pa tudi bere, predvsem knjige o princeskah.

CHLOE MEME

Zaradi tega ujetega trenutka je mala Chloe Clem že pri sedmih letih doživela stvari, o katerih številni zgolj sanjajo. (Foto: Instagram)