Beyonce - 13

Beyonce kot povprečna tridesetletnica (Foto: Tumblr)

Najbrž najbolj vplivna vzornica današnjih najstnic in velika borka za pravice žensk, ki ji je pri 30 letih uspelo, kar večini glasbenih umetnic ne v celi karieri, je ne samo 'na stežaj odprla vrata svojega življenja', ampak je oboževalce razveselila v največji možni meri. Že ko je Beyonce pri svojih rosnih 20 letih spoznala Jay-Zja, ni komentirala njunega prijateljstva, kasneje pa tudi ne razmerja.

Na njuno četrto obletnico poroke, 4. aprila, pa je na svoji spletni strani objavila več zelo zasebnih fotografij, ki oba zvezdnika prikazujejo povsem v novi luči – kako povsem sproščeno dopustujeta, se igrata na mivki, plavata … brez vseh popravkov, zelo naravno.

Mamica zdaj že skoraj trimesečne deklice Ivy Blue je na Twitter zapisala: ''Hej, vsi, tukaj B! Res sem presrečna, da vas lahko povabim na svojo novo spletno stran – trdo smo delali, zdaj pa je končno pripravljena samo za vas!''

''Imam čudovito življenje,'' je bila njena izjava v prvem intervjuju po porodu. In glede na to, da je ena najbolje prodajanih glasbenic vseh časov, hkrati pa ima urejeno in lepo družinsko življenje, kot pravi sama, ji moramo verjeti. Spregledati pa ne gre niti tega, da vse zasluge lahko pripiše trdemu delo, neizmerni predanosti in seveda oboževalcem.

Motili so se torej vsi tisti, ki so mislili, da je bila objava posebne fotografije konec januarja ena in edina …

Beyonce - 17

Beyonce in Jay-Z (Foto: Tumblr)

Beyonce - 11

Beyonce (Foto: Tumblr)

Beyonce - 15

Na jahti s sestro Solange (Foto: Tumblr)

 Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na