Charlie Sheen - 2

(Foto: Reuters)

Igralka Denise Richards je sodišču predala papirje, s katerimi dokazuje, da ji je Charlie Sheen obljubil hišo, v kateri bo živela skupaj z otrokoma. Sicer pravi, da se ni želela vseliti v to hišo, ker imata z bivšim resnično problematičen odnos, ampak ji je povedal, da ima virus HIV in da ga je strah, da ne bo dolgo živel ter da si želi popraviti odnos z otrokoma. Zato se ga je usmilila.

Denise je tudi priznala, da je bil Charlie zadnja leta zelo agresiven do nje in otrok. Že leta 2013 jim je grozil, da bo otrokom vzel božična darila in jih dal brezdomcem ter da jih bo vrgel iz hiše. Hčerko je tudi zelo žalil, češ da je k*** in kričal, da bo ubil njo in njeno mamo.

Na koncu je zvezdnik le vrgel ven iz hiše Denise in otroka ter s tem prelomil obljubo. Družina se je morala preseliti v najemniško stanovanje, za katerega mora mesečno Denise odšteti vrtoglavo vsoto. Denise sedaj od sodišča terja, da ji Charlie nakaže denar za nakup nove hiše, ki jo je tako ali tako obljubil, in sicer preko sklada za otroka.

Zanimiva pa je odločitev Toma Cruisa.

Denise Richards, Sam in Lola - 1

(Foto: X17 Agency)