Grace med poljubom

(Foto: Reuters)

Kraljeva poroka je bila po pričevanjih vseh prisotnih prav pravljična. Kate Middleton, ki je s poroko postala Catherine, vojvodinja Cambriška, je jemala dih v osupljivi kreaciji Sarah Burton. Princ William pa je bil v svoji rdeči uniformi videti kot pravi bodoči kralj. Seveda pa so srca javnosti osvojili tudi malčki, ki so pospremili kraljevi par pred oltar in kasneje na balkon Buckinghamske palače.

Zakaj je Kate Middleton tako hitro zapustila porodnišnico?

Najbolj je pozornost javnosti pritegnila triletna Grace Van Cutsem, prapraprapravnukinja Williama Waldorfa Astorja in krščenka princa Williama.

Grace Van Cutem

(Foto: Reuters)

Malčica s cvetjem v laseh si je ravno, ko je množica pod balkonom kraljeve palače vzklikala od navdušenja nad kraljevim poljubom, prekrila ušesa in se prikupno namrščila. Njena fotografija je takoj zakrožila po svetovnem spletu in deklica je postala prava mala spletna senzacija.

Reakcija kraljice Elizabeth v vseh medijih

Kdo pa bo letos med poroko princa Harryja in Meghan Markle pritegnil največ pozornosti? Prepričani smo, da bodo vsi pozorno opazovali malega princa Georgeja in princeso Charlotte. Bo na poroki tudi najmlajši družinski član, princ Louis? Trenutno pa se vsi 'topijo' ob ganljivih družinskih fotografijah. 

Vsi tudi že govorijo o otroku. Kdaj bo na kraljevem dvoru spet zajokal otroški jok?