Vrtec

(fotografija je simbolična) (Foto: Thinkstock)

Mati triletnika je po službi prišla v vrtec po svojega sina, a je ravnateljica dejala, da je fantka domov odpeljala babica.

"Zdelo se mi je nekoliko nenavadno, a sem šla domov in vprašala taščo, ali je šla po vnuka v vrtec. Zanikala je. Srce se mi je ustavilo, mislila sem, da so ga ukradli ter da ga nikoli več ne bom videla. Takoj smo poklicali policijo," je za lokalni spletni portal podravina.hr povedala mati fantka.

V šoku se je vrnila v vrtec, ravnateljica pa jo je znova poskusila pomiriti, da je triletnik odšel s svojo babico. Mati je potem našla obutev svojega sina, medtem ko so pogrešali obutev fanta, ki je bil še v vrtcu. Nato so ugotovili, kaj bi se lahko pripetilo.

Poklicali so mamo otroka, ki je še bil v vrtcu, ta pa je poklicala babico, ki je dojela, da je domov pripeljala fanta, ki ni njen vnuk. Zmedena babica je dejala, da ne ve, kako se je to zgodilo.

Povedala je, da ji ni bilo jasno, zakaj otrok ves čas joka, zaradi česar ni dobro pogledala njegovega obraza. Na koncu je "napačna" babica odpeljala fantka njegovi družini, je še poročal portal.

Od vrtca jim ni uspelo dobiti nobenega odziva, policija pa je sporočila, da je prišlo do zmede in da ni elementov kaznivega dejanja niti prekrška.