"Moje punce! Ampak “Oti” Peter je tudi nepogrešljiv člen!" je na družbenih omrežjih zapisala bivša Bepopovka Tinkara Fortuna. Zraven je objavila fotografijo s tremi hčerkami Tajo, Vito in Floro s pripisom "Kdo vodi svet? Punce!"

Poglejte še: Hči Alenke Košir izrezana mama!

Tinkara je mamica treh. Taja je stara 13, Vita pet in Flora tri leta. Za Bibaleze.si je pred časom zaupala, da kot mama upa, da bodo hčerke lahko izkoristile in razvile vse svoje potenciale in talente.

"Želim si, da bi moje hčerke zrasle v samostojne, prijazne, poštene, odgovorne in empatične osebe, ki bi v življenju v vsakem trenutku uživale v vsem, kar počnejo. Predvsem pa, da bi si same izbrale svojo življenjsko in poslovno pot. Jaz pa bom dala vse od sebe, da jih podprem," je odločena.

Močno verjame v moč pozitivnih misli, da lahko v življenju dosežemo vse z izostreno postavljenimi cilji, močnim fokusom in voljo. "To miselnost bi rada prenesla tudi na svoje tri hčerke," je poudarila.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.