Kristen Bell zelo rada deli starševske nasvete in tudi gledalci jo imajo radi, ker kljub slavi ostaja zelo prizemljena. Skupaj z možem Daxom Shepardom preživlja vse, kar doživljajo tudi povsem običajni starši, ki niso vpeti v svet zvezdništva.

''Moja triletna Delta se je pred devetimi meseci odločila, da ne bo več spala. Vsak večer, ko jo položimo v posteljo, prižge luč, kar moti njenega štiriletnega brata, nato pa premika pohištvo in ropota po vratih z različnimi igračkami,'' je razkrila igralka.

Njen trik uspavanja je malce nenavaden, ampak je vseeno povedala na glas, kakšen je: ''Veste, to je mogoče sporno, ampak midva sva dala kljuko navzven in jo zaklenila.''  Resnično se zaveda, da je sporen trik, ampak ko sta jo zaklenila, sta stala pred vrati ves čas in ji govorila: ''Rada te imava, zjutraj se bova pogovarjala s tabo, ampak zdaj je čas za spanje. Po 10 minutah se je sama umirila, nato pa sva, preden sva odšla v posteljo, odklenila vrata.'' Nad trikom zagotovo ne bodo navdušeni vsi starši.

Laura Gerson je v praksi preizkusila odlično idejo. Ker njena hčerka Amelia ni mogla spati brez dude, je v zibelko dala 10 dud. Vsakič, ko se je zbudila, je imela na voljo eno v bližini in vse skupaj se ni sprevrglo v dramo.