Princ Louis

(Foto: Profimedia)

Britanska javnost komaj čaka krst princa Louisa. Vse oči bodo spet uprte v njegovo mamo Kate Middleton, njegovega očeta princa Williama, sestro princeso Charlotte in princa Georgea. Prepričani smo, da bo dogodek marsikateremu Britancu 9. julija, v ponedeljek, kateri se bo odvijal v kraljevi kapeli palače St. James,  privabil solzo v oči.

Očitno pa kraljeva družina vseeno razburja svetovno javnost.

Obudimo spomin, kako je bilo na zadnjem krstu – krstu princese Charlotte. To se je prav tako zgodilo julija, in sicer v nedeljo, 5., v cerkvi Svete Marije Magdalene. Odmevnega dogodka v vseh britanskih medijih se je udeležilo takrat 21 ljudi, seveda pa ni manjkal njen bratec princ George, ki je ves čas za roko držal očka princa Williama.

Princ William je priznal, da pogreša stare čase. Od kar je oče, uživa v tej vlogi, ampak nekaj mu vseeno manjka.

Gostje so bili nato povabljeni na čajanko, kjer so jim postregli štiri leta staro torto. Pravzaprav so bili kosi torte del tiste, ki so jo stregli na poroki Williama in Kate leta 2011. To so že naredili tudi za Georgev krst. In čeprav se sliši zelo čudno, je to del Windsorske tradicije. Bodo letos spet jedli zadnje kose njune poročne torte?

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.