Jennie Garth, Luke Perry, Jason Priestley)

Jennie in Luke sta le prijatelja. (Foto: Twitter)


40-letna Jennie Garth trdi, da z Luko Perryjem, s katerim je igrala v seriji Beverly Hills 90210, nikoli ne bi mogla biti v zvezi: ''Ko nekdo deset let igra tvojega fanta, je normalno, da med osebama vlada neka kemija, ampak midva sva samo dobra prijatelja. Zelo ga cenim, rada ga imam kot brata. Ljubezen bi ogrozila najino prijateljstvo. Da bi bila njegovo dekle – to bi bilo nekaj čudnega in to si ne bi oprostila,'' je priznala igralka.

Najavila je nov projekt, in sicer naj bi se z Luko spet pojavila na malih zaslonih kot Kelly in Dylan. Zelo je navdušena nad to zamislijo in kmalu bosta vse dorekla s kreativnimi producenti.

Drugače pa je igralka, ki se je spomladi ločila od 39-letnega Petra Facinellija, s katerim ima tri hčerke (15-letno Lucu, devetletno Lolu in šestletno Fiono), priznala, da ji je zelo hudo. Kljub temu da nista več skupaj, ji je zelo težko gledati bivšega moža z novim dekletom.

Mamica treh deklic, ki je v zadnjem času vidno shujšala, je izjavila, da gre raje lizat umazana tla, kot da bi morala hoditi na zmenke ...

Jennie Garth - 2

Jennie in Peter sta se ločila, a njej je še vedno hudo ... (Foto: Reuters)

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na