Jelena Đoković se je pohvalila na družbenem omrežju, da imata z možem, teniškim asom, Novakom,  obletnico. Za njiju je to res poseben dan in odločila sta, da se pogostita s skromno slaščico. Na objavljeni fotografiji ne moremo prezreti, kako se zaljubljeno smehljata. ''Rada imam, da te imam rada, moja ljubezen. Čestitke za obletnico,'' je zapisala.

Dopust prav tako zakonca preživljata nadvse izvirno!

Romantika kar doma v stilu zakoncev Đoković

Mogoče nimate varuške, ki bi vam zvečer pazila otroke, zato si z dragim ne moreta privoščiti pobega na sprehod, večerjo, koncert, v kino … Mogoče nimate niti volje niti energije, da bi se zvečer stuširali, preoblekli, ko vaši malčki utonejo v sanje. Ponujamo vam zelo učinkovito idejo za vrnitev v tiste čase, ko ste v trebuhu čutili metuljčke, ko vas je partner brez posebnega vzroka naenkrat poljubil in objel. 

Organizirajte prav poseben romantičen piknik sredi dnevne sobe. Nanj povabite le dragega in ne otrok, njim raje za lahko noč preberite pravljico in ugasnite luč. Pozabite na neplačane račune, pregorelo žarnico, razmajano omarico, nepomito posodo, nezlikano perilo ... raje si pričarajte nepozaben večer.

♦Najprej pripravite hrano in pijačo za piknik. Predlagamo vam, da pripravite ''ježke'', ampak ne čokoladne, temveč iz zeljnatih glav, v katere zabodete zobotrebce. Na njih nabodite na kockice narezan sir različnih vrst, salame, vmes lahko nabodete še grozdje ali koščke melone. Lahko si umislite še en ''ježek'', in sicer poln suhega sadja, mandljev in orehov. Ne belite si glave, če v hladilniku nimate cele zeljnate glave, simpatične ''ježke'' lahko naredite tudi iz pomaranč in mandarin, na katerih lahko ravno tako pripravite slastna nabodala. Mogoče se vam bo celo ljubilo in jih lahko okrasite z rdečim ali modrim trakom, mogoče pentljo. Privoščite si kozarec vina, če ne marate alkoholnih pijač, pa bo za nazdravljanje dober tudi kozarec jabolčnega soka. Pomembno je, da s svojo damo ali gospodom podoživita prve zmenke in resnično nobeden od vaju si za vedno ne bo zapomnil, kaj sta jedla in pila. Izkoristite trenutek in se na novo spoznajta ...

♦Na tla pogrnite veliko odejo, okrog nje postavite majhne svečke in ugasnite luči. Za poplavo čustev bodo poskrbele tudi dišeče paličice, ki vas lahko popeljejo daleč v eksotične dežele, mogoče prav v tisto, v kateri ste preživeli medeni teden.

♦Poiščite glasbo, ki ste jo poslušali takrat, ko sta se spoznala, skupaj se zasanjajta ob pesmi, ki so vama jo kot prvo zavrteli na poročnem slavju. Pazite, da jo ne vrtite preveč na glas, kajti zelo hitro se lahko zgodi, da se vama bodo na pikniku pridružili ''majhni razgrajači'', ki bodo zaslutili priložnost, da jim ni treba spati. Mogoče pa lahko na ''stara leta'' odkrijete pesem, ki vaju bo oba očarala … mogoče takšno, ki vaju bo spominjala na vajin poseben piknik.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.

Piknik ni namenjen temu, da se kregata, da obujata slabe dogodke iz preteklih dni, da načrtujeta, kako bosta organizirala vaše popoldneve, da otroci ne bodo prikrajšani za starševsko ljubezen in nasvete. Med romantičnim piknikom sredi dnevne sobe so prepovedane zahteve, očitki, prepiri, dovoljene so samo globoke ljubezenske izjave. Objemajte se, poljubljajte, žgečkajte, smejte … Če ste pripravili mehko odejo, si lahko na vajinem pikniku privoščite masažo, samo prej v kotu skrijte masažno olje. Razvajajte se tako dolgo, kolikor bosta oba želela.