Drew Barrymore

Drew Barrymore je kot mama in žena danes presrečna. (Foto: Profimedia)


''Mislim, da si želim še otrok. Že sedaj razmišljam, kdaj bi bil pravi čas za tretjega otroka,'' je priznala igralka Drew Barrymore v intervjuju za revijo Marie Clarie. Zvezdnica in njen mož Will Kopelman že imata 15-mesečno hčerko Olive, spomladi pa bosta dobila še eno hčerko. Uspešna 38-letnica je razkrila, kako srečna je sedaj, ko ima družino, ki si jo je od nekdaj želela.

''Včasih je oseba, v katero se zaljubiš, tista, za katero si najmanj mislil. Šlo je za kombinacijo različnih trenutkov – ko sem jo zagledal z mojim nečakom, ko sva skupaj potovala, ko sva obiskovala muzeje … Ko se vse to skupaj sešteje, sem vedel, da je to to,'' je o družinski sreči iskren tudi Will.

Drew so lepo sprejeli tudi njegovi starši., ki so ji pokazali, kako zdrava in srečna je lahko družina. ''Nikoli si nisem mislila, da bom doživela to. To je tako sigurno, pozitivno in zdravo. To je bila velika stvar zame. To je tisto, kar želim svoji družini. Ko sem bila otrok, je bilo vse skupaj neorganizirano, moji starši so bili nepredvidljivi, moj svet ni bil stabilen. Sovražila sem to, da odraščam sama. Sovražila …'' je pojasnila igralka, katere mama Jaid ni nikoli bila ob njej. ''Moj odnos z mamo je bil kompliciran … Vedno sem sočustvovala z njo, še več, ko sem tudi sama postala mama. Pogovorili sva se, a kljub temu ostajava na distanci. To je najtežje poglavje v mojem življenju. Nisem bila jezna na njo, občutila sem krivdo in empatijo. Ampak trenutno ne more biti v mojem življenju, prav tako tudi jaz ne v njenem,'' je povedala Drew.

Trebušček pa je že viden pri še eni znani igralki.