Danes je krasen dan. Dan za nove začetke.

Drage mamice, ne obžalujte tistih sladkih grižljajev, ki ste si jih privoščile med nosečnostjo. Najpomembnejše je, da je vaš otrok, ki ste mu podarile življenje in ga devet mesecev nosile pod srcem, zdrav in srečen. In če kljub nepopisnemu veselju ob pogledu na mali zaklad še vedno obupujete nad neuspešnimi dietami in se izogibate tehtnici, vam ponujamo možnost za nov začetek. Z dietno prehrano Nupo se lahko podate v uspešen boj proti odvečnim kilogramom.

NUPO - razglasitev

Mnoge mamice so si srčno želele sodelovati v akciji, v kateri bi z dietno prehrano izgubile odvečne kilograme. (Foto: Boštjan Pilej)

Rebeki Dremelj je uspelo in uspelo bo tudi mamici Sabini Cerič!

Na akcijo Bibaleze.si v sodelovanju z Nupo Slovenija se je prijavilo 86 mamic. V ožji izbor jih je prišlo 13 in predstavnico podjetja Nupo Slovenija, direktorico v marketingu in prodaji, Tamaro Šišić Kramer, je s svojo karizmo prepričala 28-letna mamica Sabina Cerič.

Prejela bo strokovno vodeno hujšanje in zalogo dietne prehrane Nupo v obliki dietnih napitkov in dietnih juh za obdobje enega meseca.

Ta dietna prehrana zagotavlja enostavno, dolgotrajno in učinkovito izgubo prekomerne telesne teže posameznika. V obdobju 30 let je bilo na tej dietni prehrani narejenih več kot 56 kliničnih študij, ki potrjujejo tako učinkovitost kot varnost, izboljšanje parametrov (znižanja krvnega tlaka, sladkorja v krvi, holesterola itd.), spremembe prehranjevalnih navad in izboljšanja kakovosti življenja posameznikov, ki so uživali Nupo dietno prehrano v času procesa izgube telesne teže.

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj je z dietno prehrano izgubila kar 28 kilogramov – 18 kilogramov, ki so se nabrali med nosečnostjo, in 10 dodatnih kilogramov. (Foto: futuristing.com)

Nupo dietna prehrana (dietni napitki in dietne juhe) so živila za posebne zdravstvene namene za zdravljenje debelosti, ki se uporabljajo kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti (<3,3472 kJ), registrirana na Ministrstvu za zdravje, zato imajo kot takšna skrbno načrtovano in preverjeno sestavo, hranilno vrednost, potrebne minerale in vitamine ter ostala dokazila in so rezultat trdega dela uradne medicine. Namenjena so procesu izgube telesne teže in ne prehranjevanju skozi celotno življenje, pravi Ana Kroflič, mag.farm. S temi šestimi dietnimi obroki dnevno posameznik v določenem obdobju spreminja svoje prehranjevalne navade, saj se navaja na šest polnovrednih nizkokaloričnih obrokov (približno 0,481 kJ), ki mu zagotavljajo optimalno kombinacijo hranilnih snovi, vitaminov, mineralov in vlaknin, ki jih telo potrebuje. Vsa ta dietna prehrana ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, odlikuje jo tudi t. i. TruCal - kalcij iz pravega mleka, Nupo dietni napitki pa so tudi brez glutena.

Sama sestava živil za posebne zdravstvene namene (v skupino katerih spada tudi Nupo dietna prehrana) mora temeljiti na veljavnih dognanjih medicinske stroke in prehranskih načelih. Njihova uporaba, v skladu z navodili proizvajalca, mora biti varna, koristna, učinkovita in mora ustrezati posebnim prehranskim zahtevam ljudi, katerim so namenjena v skladu s splošno sprejetimi znanstvenimi dognanji. Izdelki omenjene linije se proizvajajo v Skandinaviji (Danska in Švedska), kjer je zaupanje potrošnikov v varno in kakovostno hrano ter v državne inštitucije, ki skrbijo za varnost hrane, na najvišjem nivoju v državah EU.

Nupo prehrani kot tudi njenemu konceptu, ki temelji na izboljšanju kakovosti življenja posameznikov, ki se soočajo z debelostjo ali pa želijo le urediti svoje prehranjevalne navade, zaupa že več tisoč Slovenk in Slovencev, ki so prepoznali kakovost ter učinkovitost teh dietnih izdelkov. Med njimi je tudi znana slovenska pevka Rebeka Dremelj, ki bo Sabinin uspešen boj z odvečnimi kilogrami budno spremljala. Rebeka je z omenjeno prehrano izgubila kar 28 kilogramov – 18 kilogramov, ki so se nabrali med nosečnostjo, in 10 dodatnih kilogramov. Trener fitnesa Gašper Simčič ji bo svetoval, s kakšno telesno aktivnostjo naj se začne ukvarjati in kako se pravilno izvajajo posamezne vaje, da lahko tudi v udobju svojega doma naredi ogromno zase.

Da mamica v obdobju štirih tednov ne bo izgubila motiviranosti, bodo skrbele tudi redne meritve, ki bodo pokazale točen napredek in izgubo odvečnih kilogramov, centimetrov ter odstotkov telesne kot tudi visceralne maščobe, ki je še toliko bolj pomembna, saj je pri povišanju posameznik izpostavljen razvoju srčno žilnim boleznim. Mamico bo na začetku in koncu akcije obiskala tudi naša kamera in preverili bomo, kako napreduje.

Mamica Sabina Cerič si zjutraj, preden se njena hčerka zbudi, vzame minuto časa zase in z zanimanjem vedno pokuka, kaj jo čaka na Facebooku ali forumu Bibaleze.si. Tako je tudi izvedela za akcijo, pri kateri se hujša z dietno prehrano Nupo. Odločila se je, da pošlje fotografije in počaka na rezultat.

Na izbor je prišla v spremstvu prijateljice Ele, s katero vsak dan dopoldne ''vozičkata''. Ob razglasitvi se ji je na obrazu narisal nasmešek, vse sodelujoče pa so ji iskreno čestitale. Z največjim navdušenjem nam je povedala: ''Zelo dobro se počutim, da ste izbrali mene. Komaj čakam, da povem partnerju, vem, da bo zelo vesel zame.'' Dodala je še, da jo bo pri hujšanju spodbujala tudi mama.

NUPO - razglasitev

Sabina Cerič bo hujšala pod budnim očesom Rebeke Dremelj, nutricistke in trenerja fitnesa. (Foto: Boštjan Pilej)


 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na