Tosama - 3

Tudi ko malček potrebuje tolažbo, so dude pogosto odlična rešitev. Ko se starši odločajo za nakup teh pripomočkov, si za svojega otroka želijo visokokakovostne izdelke. Ti morajo biti zanj predvsem popolnoma varni, še bolje pa je, če prinašajo kako korist ali celo preprečijo kako težavo. Poleg tega morajo biti izdelki priročni, kar najbolj uporabni, nezahtevni za čiščenje ter ne nazadnje tudi lepo in izvirno oblikovani.

Tosama predstavlja vodilno nizozemsko znamko Difrax s široko ponudbo pripomočkov za hranjenje, tolažbo in higieno novorojenčkov in dojenčkov. Izdelki so nastali v sodelovanju s pediatri in pedontologi, prav vsi pa se ponašajo z opaznimi prednostmi:
- z ergonomsko obliko,
- s številnimi inovativnimi rešitvami,
- z živahnimi, trendovskimi designi,
- narejeni so iz neškodljivih materialov (brez BPA).

Inovativna oblika stekleničk

S-stekleničke Difrax so inovativne stekleničke, katerih izvirna oblika je zelo dragocena v obdobju, ko se malček navaja na mlečno formulo. Oblika črke S mamici omogoča, da dojenčka med hranjenjem drži v bolj naravni legi, drža njene roke, v kateri drži stekleničko, pa je nenaporna. Ker je otrokova glavica manj nagnjena nazaj, imata z mamico boljši očesni kontakt. Vemo namreč, da je čas hranjenja takoj po rojstvu najboljša priložnost za tkanje povezanosti. Tudi z očeti, seveda.

Steklenička ima v svojem dnu poseben ventil, s katerim preprečimo nastanek vakuuma in zagotovimo konstanten tok mleka, zato se otroku ne bo spahovalo, mnogo manjša pa bo tudi nevarnost za bruhanje in trebušne krče. Velika prednost je tudi odstranljivo dno, ki omogoča lažje polnjenje in čiščenje stekleničke.

S-stekleničke Difrax so na voljo v dveh velikostih in dveh barvnih različicah. Za še enostavnejšo pripravo hrane bo dobrodošel tudi električni grelec stekleničk Difrax, ki tekočino segreje na idealno temperaturo 37 ° celzija v treh minutah.

Tosama

Otrokovemu razvoju prijazne tolažilne dude

Dude Difrax so bile razvite z željo, da bi otroku ponudili izdelek, pri katerem starše ne bo skrbelo, da bodo škodovali njegovim zobem ali celo upočasnili razvoj njegovih govornih sposobnosti. V sodelovanju z zobozdravniki je so nastale dude, ki spodbujajo sesanje, poskrbijo za pravilen razvoj ustnega neba in krepijo mišice čeljusti in ust. Ergonomsko je oblikovan tako ščitek dude kot tudi njen cucelj. Ščitek je metuljčaste oblike, da ne moti otrokovega noska pri dihanju, odprtine v njem pa preprečujejo draženje kože. Glede na starost otroka lahko izbiramo med tremi velikostmi. Silikonski cuclji so dveh oblik: dude natural imajo okrogle cuclje, ki so kar se da podobni obliki prsnih bradavic, cuclji dud dental pa s svojo podolgovato obliko spodbujajo razvoj ustnega neba in krepijo mišice čeljusti in ust.

Vsaka od dud je na voljo v petih velikostih in s tremi različnimi trdotami cuclja; tudi za nedonošenčke.

Ko bodo otroku rasli zobki, mu bomo pomagali z grizali, ki jih Difrax prinaša v številnih izvedbah. Polnjeni z vodo bodo nežno masirali dlesni in olajšali boleče izraščanje.

Izdelke Difrax poiščite v Tosaminih Belih štacuncah, v bolje založenih trgovinah in na www.tosama.si.

Tosama

Novo
Trak 37°Thermoband

Trak37°Termoband je elastičen indikator, s pomočjo katerega zelo enostavno določimo pravilno temperaturo hrane za otroka v steklenički. Zelen obroč zaradi raztegljivosti lahko namestimo na vse vrste in oblike stekleničk. Pripravljeno hrano vlijemo v stekleničko, in če je ta pretopla, se bo trak obarval belo. To je jasen znak, da je potrebno počakati, da se bo vsebina ohladila. Ko trak ponovno postane zelen, je temperatura prava in hrano lahko brez skrbi ponudimo malčku.