Simpatična napovedovalka vremena Susie Martin se je pred kamero pojavila skupaj s sinom, ki pravzaprav niti ni bil preveč navdušen nad mamino službo, ki jo opravlja. ''Napovedovalka vremena Susie Martin in njen poseben gost sta danes napovedala, kakšno bo vreme. Na žalost je njen asistent zaspal med službo ... Opravičujemo se za neprijetnosti ...'' so zapisali pod duhovito objavo posnetka, ki ga je objavila medijska hiša, v kateri je Susie zaposlena.

Znan voditelj potrdil, da je dobil dvojčka.

Zakaj se je za to odločila? Ob mednarodnem tednu nošenja otrok se je odločila, da svojega sina vzame s sabo v službo in pokaže, da so mame sposobne početi več stvari hkrati.  

Vsi pripomočki za nošenje otroka, staršem olajšajo dneve in se lahko odpravijo tudi po nakupih, postorijo kaj doma z njim v naročju ... Toda le-te lahko uporabljate le kratek čas, saj daljša uporaba lahko škoduje. Ker se bližajo mrzli jesenski dnevi in nato še zima, nas je zanimalo, ali lahko sling, kengurujček in nahrbtnik uporabljamo tudi takrat. 

Fizioterapevtka Špela Jazbec Gorenc odsvetuje rabo slingov in kengurujčkov, nahrbtnik pa je lahko primeren le za dojenčka, ki že zna samostojno sedeti. Pojasnjuje, da je ob mrzlih dnevih dojenčke še dodatno težje namestimo v vse te pripomočke za nošenje, kajti vremenske razmere zahtevajo, da so precej toplo (večslojno) oblečeni in tako zaščiteni pred mrazom. Težje jih je potem še pokriti s toplo odejico. Izpostavlja: ''Čeprav bi logično lahko pomislili, da še posebej v slingih otroka dodatno greje materino telo, je to le delno res, saj ni z vseh strani obdan z njim. Če otroka v slingu ali kengurujčku povrh zavijemo še z odejico, mu tako še dodatno (poleg vseh zimskih oblačil) otežujemo gibanje.''

Fizioterapevtka pojasnjuje, da ima dojenček bolj aktivno in boljšo kontrolo drže tudi v mrzlih razmerah še vedno v vozičku, na ravni in čvrsti podlagi, vendar ga je v njem prav tako treba primerno zaščititi pred mrazom.

Špela Jazbec Gorenc poudarja, da je izredno pomembno – če se kljub temu odločite za uporabo omenjenih pripomočkov – da jih nikar ne uporabljajte za razne zimske športne aktivnosti, kot so smučanje, sankanje in podobno. ''Tako početje je zelo neprimerno z vidika varnosti dojenčka, pa tudi vi ste, na primer pri smučanju, zelo aktivni in se grejete, kljub temu da je okoli vas zelo mrzlo. Dojenček pa je v kengurujčku ali nahrbtniku neaktiven in bo prej začutil mraz, zaradi tega je velika nevarnost, da pride do podhladitve in ozeblin.''