Michael Bublé se je z argentinsko igralko Luisano Lopilato poročil pred sedmimi leti, do zdaj pa sta se jima rodila dva sinova, Noah je na svet privekal avgusta 2013, Elias pa januarja 2016. Zdaj se je srečni družinici pridružila še Vida, kar v njenem maternem jeziku pomeni 'življenje'.

Michael Buble

Michael Bublé je tretjič postal očka. (Foto: Profimedia)

V sporočilu za javnost je simpatični pevec zapisal, da se je Vida rodila v sredo, 25. julija, tehtala pa je 2.750 gramov. Ob tem je pevec dodal, da je družina 'več kot srečna', ponosna mamica pa je včeraj na Instagramu že delila prvo fotografijo malčice, ob tem pa zapisala, da je hvaležna Bogu za to darilo in da je, ko pogleda hčerki v oči, kot da bi gledala v nebesa.  

Ob rojstvu pa sta novopečena starša poskrbela še za eno presenečenje: Vidi sta kot srednje ime nadela ime Amber Betty. Amber je namreč ime Michaelove matere, Betty pa Luisanine.

Michael Buble

Njegova hčerkica nosi ime Vida Amber Betty Bublé. (Foto: Profimedia)

Pred dvema letoma je bil Michael Bublé v velikih skrbeh, saj so Noahu, najstarejšemu sinu, diagnosticirali raka. Naslednje leto je navdušil z veselo novico, da je malček ozdravel.