Za marsikatero zvezdnico mogoče sploh ne veste, da jo doma vedno po snemanju, nastopu, prireditvi čaka otrok. Oblečene so kot tiste mame, ki jih poznate iz vašega naselja, prav nič niso videti glamurozno. Uživajo v prostem času s svojim otrokom, in to je pravzaprav najpomembnejše. Pri nekaterih boste opazili skrivnostni nasmešek sreče, ki ga na odru mogoče ne boste zasledili.

Na zadnji fotografiji lahko vidite mamo Amando Seyfried, ki je uživala v nakupih s hčerko. Fotografi so ju ujeli na Beverly Hillsu, ko se je sprehajala od otroške trgovine do druge. Zvezdnica se je ves čas smehljala in zabavala hčerko, da ji ni bilo dolgčas. In kot vidite – na cesti ni nič kaj zvezdniška. Oblečena je bila v preprosto črno majico in črne hlače, na nogah pa je imela udobno obutev za premagovanje 'nakupovalnih kilometrov'. Dekleti sta bili v dobri družbi, spremljala ju je še babica Ann.  

Če pa želite videti, kakšna je Amanda, ko prevzame filmsko vlogo, ne zamudita filma Mamma Mia v nedeljo ob 20. uri na KINO.