Reese Witherspoon

Reese Witherspoon in Jim Toth (Foto: celebuzz)

Reese Witherspoon

(Foto: X17 Agency)

37-letno ameriško igralko Reese Witherspoon in njenega moža Jima Totha so policisti ustavili zaradi nevarne vožnje. Po poročanju spletnega portala TMZ jez oskarjem nagrajena igralka popolnoma izgubila živce, ko so policisti zasliševal Jima. Ker naj bi vse skupaj trajalo precej časa, je Reese med besedni dvobojem dvakrat zapustila avto, zaradi česar so jo tudi aretirali. ''Res ne veste, kdo sem?! Sak se boste gledali po poročilih!'' naj bi bile besede, s katerimi se je znesla nanje.

Mamici treh otrok, ki je doslej veljala za zelo umirjeno, simpatično in dostopno, ameriški mediji zelo zamerijo, da sta se z Jimom odločila za vožnjo, čeprav nista bila prisebna. ''Reese je le javna oseba in s svojimi dejanji daje družbi nek zgled,'' piše omenjeni portal. Igralka se je za svoje dejanje opravičila z besedami, da je spila kozarček preveč: "Bila sem nespoštljiva do policistov, ki sta samo opravljala svoje delo. Zelo obžalujem svoje obnašanje, do policistov gojim samo spoštovanje."

Reese ima iz prvega zakona z igralcem Ryanom Phillippeom hčerko Avo Elizabeth in sina Deacona Reesea, z Jimom pa sta lani postala starša dečku Tennesseeju Jamesu.

Za največ škandalov pa je doslej poskrbela ...
 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na