Mathew Knowles

Mathew Knowles (Foto: Profimedia)

Znana ameriška pevka Beyonce je pred nedavnim izvedela, da naj bi imela polsestro. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi imel njen oče Mathew Knowles med letoma 2007 in 2010 skrivno razmerje z manekenko za spodnje perilo TaQoyo Branscomb, plod njune (prepovedane) ljubezni pa naj bi bila danes 4-letna hčerkica. 30-letna TaQoya je na sodišče že poleti vložila tožbo zoper očeta slavne pevke. Trdi, da je Mathew Knowles oče njene leta 2010 rojene hčerke, kar naj bi potrdila analiza DNK. Prepričana je, da je zaradi tega upravičena do prejemanja preživnine za otroka.

To sicer ni prvič, da Beyonce posluša o očetovih aferah in sorojencih. Družina Knowles je nekoč veljala za vzorno, dokler pred dvema letoma mama Tina Knowles ni vložila zahtevka za ločitev, kot razlog pa navedla moževo nezvestobo. Javnosti je takrat razkrila, da jo je Mathew kar 18 mesecev varal z dvajset let mlajšo igralko Alexandro Wright, plod njune ljubezni pa je deček Nixon. Mathew se je Tini javno opravičil in skesano upal na pobotanje, a so se njune poti razšle – ločitev pa ni vplivala samo nanju, ampak na celotno družino, ki je bila dotlej tudi poslovno zelo povezana. Prav on je bil namreč tisti, ki je Beyonce vpeljal v svet glasbe in jo spremljal vse od najstniških pevskih poskusov do neverjetne slave, medtem ko je mama Tina skrbela za njen videz in skupaj z njo ustvarila tudi linijo oblačil.

Beyonce in Blue Ivy

Zdi se, kot da so se nad Beyonce zgrnili črni oblaki, ki pa jim slavna pevka dobro kljubuje. Pri tem ji je prav gotovo v veliko pomoč hčerkica Blue Ivy. (Foto: Profimedia)