Robbie Williams kraljeve družine, kot je bil med drugim njegov vzdevek, je bil vedno zelo priljubljen med ženskami in še vedno je, le da je sedaj trdno v rokah nekdanje igralke Meghan Markle. V mladosti pa je bil deležen kar nekaj graj za debelimi zidovi palače, saj je naslovnice tabloidov polnil predvsem s svojim divjim življenjem, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Na poroki bo princ Harry storil nekaj ganljivega!

Harry Charles David Mountbatten-Windsor se je rodil 15. septembra 1984, zaznamovalo pa ga je težko otroštvo. Poleg ločitve staršev se je moral pri 12. letih soočiti še s prezgodnjo smrtjo mame, princese Diane. Šele ob 20. obletnici smrti princese lani je prvič javno spregovoril, kako je to vplivalo nanj.

"Glavo sem skril v pesek in se upiral temu, da bi razmišljal o mami," je dejal v intervjuju. To pa je vplivalo tudi na njegovo zasebno življenje in delo. Večkrat je bil na robu živčnega zloma in šele pri 28. letih se je za pomoč obrnil k psihologu. Svojo agresijo pa je reševal s pomočjo boksa.

Njegovi spornejši izpadi so bili kombinacija jeze, naivnosti in uporništva. Zaradi nastopa z nacističnem kljukastim križem na eni od zabav v kostumih se je moral vnuk kraljice Elizabete II. tudi javno opravičiti.

'To je sramota za kraljevi dvor.'

Po šolanju je Harry nekaj časa delal v sirotišnici v afriškem Lesotu. Kasneje je bil v vojski in se je udeležil tudi operacij v Afganistanu, a je tudi tu zašel v težave, ko je streljanje iz helikopterja primerjal z igranjem računalniških iger. V javnosti so zaokrožile tudi njegove gole fotografije, ki so bile posnete v Las Vegasu.

A so Britanci uporniškemu rdečelascu hitro oprostili. S premišljeno kampanjo so spremenili Harryjevo podobo. Danes 33-letnika odlikuje socialni angažma. Šesti v vrsti za prestol se zavzema za duševno bolne in veterane. Je tudi ustanovitelj iger za poškodovane nekdanje britanske vojake Invictus Games.

Šušljalo se je o princu Harryju in Crassidi Bonas.

Harry je za razliko od svojega starejšega brata, princa Williama, bolj odprt in preprost. Pogosto se šali z otroki, objema upokojence ter glasno navija ter se veseli ob zmagah. Tudi Marklova velja za preprosto in odprto ter v javnosti nastopa podobno kot Harry. To pa so opazili tudi Britanci, ki verjamejo, da bosta skupaj modernizirala kraljevo družino.

Takšnih fotografij Meghan Markle še niste videli!