Severina

(Foto: Profimedia)

Aleksandar, sin Severine in Milana, je star šest let in očka nikoli ni bil navdušen nad njegovim javnim izpostavljanjem. Severina Kojić je zaprla Instagram profil, na katerem je pogosto objavljala zasebne fotografije, tudi takšne, na katerih je bila s sinom. Mnogi so nad tem presenečeni. Zakaj je to storila, pravzaprav ni znano. Objave bo lahko odslej spremljalo le njenih 777.000 prijateljev.

Keba komaj čaka vnuka

Instagram profil njenega moža Igorja Kojića je prav tako zaprt, tako da nas prav zanima, kdaj bomo ponovno ugledali dečkove fotografije. Še vedno pa na sodišču poteka boj za skrbništvo nad mladoletnim Aleksandrom. Prav tako nista enotna pri tem, katero šolo bo obiskoval. Severina ga želi vpisati v osnovno šolo Jordonovac, Milan vztraja pri ameriški mednarodni osnovni šoli, zato da bi deček znal čim več jezikov in bil čim bolj razgledan. 

Severina spregovorila o nosečnosti ...

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.