''Kdo? Jaz nimam trebuha, jaz nikoli nimam trebuha … Ne vem, kako lahko, namesto da mi daste kompliment za obleko, vi o mojem trebuhu. Seveda, ko bom noseča, boste to vedeli, imela bom večji trebuh. To je sedaj moj naravni trebuh, zanj skrbim od 18. leta, nisem delala trebušnjakov do treh let nazaj, tako da to je to. Ampak je lepo izoblikovan,'' je povedala Severina v oddaji Exkluziv.

Se bodo zaradi te izjave govorice o njeni nosečnosti ustavile? Ali pa se jih bo odločila uresničiti? Počakajmo …

Znana Slovenka pa nič več ne skriva nosečnosti.

 

 

[HAPPY VALENTINE'S DAY]"...and I say - Yes, you look wonderful tonight."

Objavil/a Severina dne 14. februar 2016

 

Kdaj bo nosečniški trebušček opazen?

Vsaka ženska je drugačna, zato ne obstaja točno določen čas, ko bo nosečniški trebušček viden. Nekaterim se fizični znaki nosečnosti poznajo šele v drugem trimesečju, nekaterim že v prvem. Mnogim ženskam napihnjenost in zadrževanje vode povzročijo, da je trebušček že opazen po enem tednu nosečnosti.

Po navadi prvorodkam začne rasti trebušček med 12. in 16. tednom nosečnosti. Strokovnjaki pojasnjujejo: če se trebušček poveča že prej, gre za napihnjenost.

Če pa se takrat trebušček še 'ne pokaže', ne skrbite. Maternica se lahko umesti v telesu na mnogo načinov in v mnogo pozicij. Včasih je nagnjena navznoter in začne trebušček rasti kasneje. To nikakor ne pomeni, da imate premajhnega otroka. Šele v drugem in tretjem trimesečju se začne ocenjevati velikost ploda.

Če pa vas skrbi, da imate premajhen trebušček, se posvetujte z izbranim ginekologom.