A photo posted by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

 

 

Šest mesecev po sanjski poroki so se Nicky Hilton uresničile želje po otroku. Čestitke dežujejo z vseh strani.

Kathy Hilton bo tako prvič postala babica in je nad tem navdušena. Na svojo sestro je ponosna tudi Paris, ki bo postala teta. Že večkrat je poudarila, da ima zelo rada otroke in da bo nekega dne z veseljem uživala v materinski vlogi. No, najprej pa bo morala razvajati nečaka ali nečakinjo.

Paris Hilton: Skrb za živali priprava na materinstvo?

'Poklic' teta

Če ste teta, potem poznate ta 'poklic' in veste, da je prekrasen. Ko boste spoznali nečaka ali nečakinjo, se boste v hipu zaljubili v majhne roke, prste, noge, začarale vas bodo otrokove oči … Dotikali se boste drobcenega bitja in v vas se bodo prebujala do sedaj neznana čustva.

Otrok bo pred vašimi očmi rasel in se razvijal. Presrečni boste, ko vam bodo dovolili, da ga prvič sami odpeljete v park, da gre z vami na sprehod. Prekipevali boste od veselja, ko se boste z njim odpravili na počitnice.

Dobivali boste nešteto poljubov, ker so tete za otroke vir zabave in radosti. Tete dovolijo to, česar starši ne. Tete dobijo tiste posebne objeme, tiste najbolj spontane.

Vaše delo bo odlično, na vas ni, da postavljate pravila in vzgajate, prav tako lahko izbirate, kaj vam je všeč početi z otrokom in česa ne marate. V park? Da. Kopanje? Da. Sestavljanje iz kock? Da. Menjavanje plenic? Ne, hvala.

Nečaka ali nečakinjo seveda lahko razvajate. Otroku lahko kupite igračko, za katero veste, da bo navdušenje le hipno, čez nekaj dni pa bo žalostno končala v kotu sobe. Le zakaj ne bi osrečili otroka?!

Vi boste vedno razumevajoči. Ko bo razbil stekleno vazo, boste razumeli, ko bo prinesel prvo enko iz šole, boste razumeli, ko se bo prvič zaljubil, ko bo zamudil domov … prav vedno mu boste prisluhnili in ne boste jezni nanj. Za vse to bodo tu njegovi starši.

V otrokovem srcu boste vedno imeli posebno mesto: vedno vas bo imel zelo rad!