Rurik Gislason

(Foto: Profimedia)

Zvezda družbenega omrežja

Gislason je povzročil pravi val razburjenja na družbenih omrežjih, ko je v drugem polčasu tekme proti Argentini, Islandci so proti dvakratnim svetovnim prvakom iztržili remi 1:1, vstopil v igro. Postal je eden najbolj iskanih nogometašev na Instagramu, Twitterju ...

Resnica, zakaj Ronaldovi otroci nimajo mame

Član nemškega drugoligaša Sandhausna je lahko le nemo opazoval, kako se je število njegovih sledilcev na Instagramu s 40.000 v nekaj urah povzpelo na več kot 360 tisoč, poleg všečkov pa je v svoj spletni nabiralnik že dobil tudi številne ženitve ponudbe.

Nekoč revež, danes najboljši nogometaš na svetu!

Zna se zgoditi, da bo Gislason prevzel naziv najbolj seksi nogometaša na letošnjem mundialu v Rusiji Špancu Gerardu Piqueju. Katalonca so namreč uporabniki mednarodne spletne strani za zmenkarije Meetic v anketi pred začetkom SP razglasili za najbolj seksi igralca letošnjega SP, v ožji izbor pa so imenovali tudi Španca Isca in Davida de Geo, Šveda Zlatana Ibrahimovića ter Francoza Antoina Griezmanna.

Družinsko življenje lepotca

Gislason se je v otroštvu igral z bratom in sestro. Zelo zgodaj je vzljubil nogomet in se podal iz kluba v klub. Da mu družina resnično veliko pomeni, dokazuje z objavami na družbenem omrežju. S ponosom se kaže na fotografijah z očetom, svakom in bratom, ne skriva, kako rad ima mamo in očeta, ko sta ob njem in z njim delita uspeh. 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

Si ga predstavljate v vlogi očeta? No, nam so misli odjadrale daleč proč, ko smo zagledali njegovo fotografijo, na kateri v naročju drži dojenčka. Bibe smo se čisto raznežile ...

Zavrnil je 170 milijonov vredno pogodbo