Novorojenček

(fotografija je simbolična) (Foto: Profimedia)

Poškodovanih je bilo ob nesreči veliko ljudi, med njimi je bilo tudi sedem otrok. Za nameček pa so morali pomagati še nosečnici, ki je obtičala v koloni in začela rojevati. Na svet so uspešno spravili fantka, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Kaj storiti ob nenačrtovanem porodu doma?

Kot je sporočila policija, nihče v nesreči pri kraju Swanley ni utrpel resnejših poškodb. Prav tako je vse v redu s fantičem, ki je prijokal na svet v koloni, ki se je na avtocesti nabrala zaradi nesreče, so pojasnili.

Iskrene čestitke nosečnici, ki je v takšni 'gneči' postala mama. Bibe smo se zamislile ob tej novici, kako je življenje nepredvidljivo. Prepričani smo, da je imela nosečnica doma že pripravljeno torbo za porodnišnico, da je v mislih že imela napisan porodni načrt in da je bila dogovorjena, kdo jo bo spremljal v porodni sobi. Toda življenje je nepredvidljivo, zato ostanite mirni, četudi ne gre vse tako, kot ste si zamislili ... Srečne smo, da se je v tej zgodbi vse skupaj dobro končalo tako za udeležence v prometni nesreči kot tudi nosečnico, ki je prav tedaj rojevala.    

Rodila je na Krčkem mostu!