Več kot očitno je, da imata uspešni smučarski skakalec Robert Kranjec in njegova hčerka Pika čudovit odnos. Očka si vzame dovolj prostega časa, da se z njo zabava. In kaj je lepšega, kot popoldne preživeti med številnimi barvami, s katerimi lahko dasta domišljiji prosto pot. Poglejte si posnetek in spoznali boste, kako navihana sta, ko sta skupaj in barve ne končajo samo na listu papirja, temveč tudi na obrazu, obleki, rokah …

Otrokova risba sporoča, kaj se dogaja v njegovem življenju, kako čustvuje in kako se počuti v svoji družini. Z risbo otrok najlažje izrazi tisto, česar z besedami ne zna ali ne zmore.

Robert in Pika sta ponosna na svoje barve in prav je, da smo na svoje barve ponosni prav vsi. Skupaj bosta v sredo, 13. 6. 2018, ob 11. uri, v Hipermarketu Mercator Šiška, pred očmi medijev ustvarila veliko umetnino, ki jo bodo ponudili na licitaciji. Gre za dobrodelno akcijo – ves zbran denar bo končal v rokah organizacije Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste, ki deluje že 65 let. V tem času do danes so številnim otrokom in mladostnikom pričarali srečnejše otroštvo in jim omogočili letovanje, varstvo, skratka nepozabne počitnice, ki se jih bodo spominjali vse življenje. Bodimo vsi skupaj del te čudovite zgodbe in narišimo nasmehe na otroške obraze.

Kakšno umetnino sta si zamislila razigrani očka Robert in hčerka Pika, si lahko pogledate zvečer v oddaji 24UR, natančneje v POP IN. Sta sledila trenutnemu navdihu ali sta svojo sliko skrbno načrtovala? Sta se pri tem zopet zabavala? Bibe smo zelo radovedne, kaj bosta v mikrofon zaupala voditeljici Oti Širca Roš.