Obstajajo številne zgodbe, zakaj Christiano Ronaldo še vedno ni poročen. Nekateri trdijo celo, da ima kljub temu da se kaže s prekrasnimi dekleti, raje fante.

Kdo je mama dvojčkov, tudi ne vemo

Skrivnosten je glede identitete mame dvojčkov. Po poročanju Independent se tudi točno ne ve, kaj in kje so se rodili. Prav tako ostaja skrivnost glede rojstva Christiana mlajšega. Ronaldova družina funkcionira povsem odlično brez mame. No, dejansko to ni povsem res, saj za vse otroke skrbijo babica Dolores, sestri Alma in Liliana ter vojska varušk.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Slavni nogometaš je prijetno šokiral

Prvič je Ronaldo šokiral javnost, ko je pri 26 letih objavil, da je postal oče. Pojasnil je, da ima on vse starševske pravice in da mama ne bo imela stikov z otrokom. Kasneje je Ronaldova mama razkrila, da je sama odšla v bolnišnico na Floridi po dojenčka in ga odpeljala v Španijo. No, danes pravijo, da je to laž, saj naj bi na rojstnem listu pisalo, da je Christian mlajši rojen v isti bolnišnici kot dvojčka. Ali je njegovega sina rodila nadomestna mama ali je rezultat afere za eno noč, še do danes ni znano.

Zavrnil je 170 milijonov evrov vredno pogodbo

Ronaldo pač ima denar in le-tega je pripravljen dati tudi za nadomestno mamo, kot si misli javnost.

Pri dvojčkih so raziskovali in prišli do informacije, da se je vse začelo v laboratoriju v Los Angelesu, celo del dokumentov je viden javnosti. Šlo naj bi za nadomestno mamo, njeno ime pa ni znano. Otroka sta rojena v kalifornijski La Mesi, na meji z Mehiko. Eva je rojena ob 9.07, njen brat pa minuto kasneje. S tem so ovrgli govorice, da sploh nista dvojčka. Rojstni list je podpisala dežurna ginekologinja, dr. Marta Castillo.

Vodilna ameriška odvetnica na področju nadomestnih mater Stephanie Caballero je prepričana, da je Ronaldo biološki oče vseh otrok, ampak da otroci prihajajo iz serije embrijev. Klinike, ki se ukvarjajo s tem, rutinsko oplodijo nekaj jajčec istočasno, ji zamrznejo in shranijo nekaj let, če bi stranka želela še kakšnega otroka.

V Kaliforniji so takšne klinike številne, ker je nadomestno materinstvo postalo pravi biznis in tamkajšnji zakoni so naklonjeni bodočim strašem. Otroka lahko dobi recimo tudi moški, ki ni v zvezi ali poročen. Na Portugalskem je to prepovedano.

Odvetnica je izpostavila tudi, da noben par ni potrdil, da se je kaj dogovoril s Christianom Ronaldom. V Kaliforniji se kliniki plača 150.000 evrov za dvojčka, od tega gre 40.000 mami. Ronaldo je lahko izbral darovalko jajčec (ta po navadi dobi 7.000 evrov), na podlagi fotografije in življenjepisa. Prepričani so, da je izbral žensko, ki je športno aktivna ter Latinoameričanka. Ker pa so mu otroci podobni, so prepričani, da je njegova sperma del tega posla. Potem se izbere žensko, ki donosi otroka. Vse se dogovori pisno in ženska se odreče materinskim pravicam.

Ronaldo raje s prijatelji kot sinom

To bi lahko razložilo dejstvo, da je Ronaldova sestra Katia opazila, da imata otroka dve mami, ki sta po poročanjih Mehičanki. Po rojstvu uredijo rojstni list, potni list in tako sta dvojčka po treh tednih prispela v Španijo. Tudi tokrat je to storila Ronaldova mama.

Ker gre za stroge predpise, varovanje podatkov, ženske, ki so donirale jajčeca, in tiste, ki so imele vlogo nadomestne mame, ne vedo, kje so končali njihovi otroci.

Zakaj se je odločil sam vzgajati otroke?

Nekateri Ronaldovi stari prijatelji in sosedje trdijo, da je takšna odločitev samostojne vzgoje otrok posledica travm iz otroštva. Odraščal je v siromaštvu, njegov oče je bil alkoholik. Njegova mama je med nosečnostjo celo spila napitek za splav, a je Ronalda vseeno donosila. Mama ga je pri 12 letih poslala samega v drugo državo igrati nogomet.

Nekateri trdijo, da so želja po otrocih znak njegove narcisoidnosti, drugi trdijo, da svojih deklet ne želi spremeniti v grde zaradi nosečnosti. To slednje očitno ne drži, saj mu je četrtega otroka, hčerko Alano Martino, povila srčna izvoljenka Georgina Rodriguez.

Ronaldo

(Foto: Profimedia)