Bruce Willis - 1

Bruce Willis je predan oče. (Foto: Facebook)

Igralec Bruce Willis in njegova žena Emma Heming sta nedolgo nazaj postala starša mali Evelyn, tako je njuna dveletna hčerka Mabel postala starejša sestra. Par je presrečen in pravita, da družinskega življenja ne bi zamenjala za celo življenje zabav.

''Bruce je družinski človek. On obožuje biti oče. Glede najinega zasebnega življenja – oba sva zelo mirna. Ne hodiva na vsako zabavo, niti ne želiva. Obožujeva biti doma, moja mama pravi, da sva najbolj dolgočasen par na svetu,'' je povedala Emma za revijo Hello.

Kako pa se znadje Bruce Willis v igralskih vodah, si poglejte na VOYO.

Bruce Willis ima iz prejšnjega zakona z igralko Demi Moore tri odrasle otroke, in sicer 25-letno Rumer, 22-letno Scout in 19-letno Tallulah. Ema prizna, da je bila na začetku njune zveze presenečena, kako dobro se Bruce razume s hčerkami. ''Zaljubila sem se vanj takoj, ko sem videla, kakšen je oče. Res pred tem nisem videla nobenega očeta, ki bi imel takšen odnos z otroki. On je izvor ljubezni in skrbnosti. Njegove hčerke so lahko presrečne, ker ga imajo za očeta, pravzaprav one to vejo.''

Zelo vroča pa je novica o ...