Čeprav je bil Chuck Norris, rojen 10. marca 1940, najprej vojak pri ameriškem letalstvu, ga je pot zanesla tudi v filmski svet, kjer se je odlično znašel.

Leta 1958 se je poročil z Dianne Holechek in pet let pozneje je na svet prijokal njun prvi sin Mike. Leto pozneje je Chuck dobil hčerko Dino, ki je bila posledica njegovega skoka čez plot. Zanjo je izvedel šele 16 let pozneje, a temu ni posvečal posebne pozornosti. Spoznal jo je, ko je dopolnila 26 let. Takrat mu je poslala dolgo pismo in že ob njunem prvem srečanju je Chuck dobil dokaze, da je resnično njegova hčerka.

Leta 1965 se je razveselil rojstva sina Erica. Njegov zakon pa ni trajal večno, po 30 letih sta se z ženo ločila. Novembra 1998 je odjeknila novica, da se je zvezdnik znova sprehodil do oltarja. Njegova izvoljenka je bila 28 let mlajša modna oblikovalka Gena O'Kelley. Gena, ki je imela iz prejšnjega zakona dva otroka, je Chucku rodila dvojčka, sina Dakoto in hčerko Danielle.

Zvezdnik je ponosni dedek devetih vnukov.

Veliko slavo pa je požel še en igralec.
 

 

For the past couple of weeks we have been vacationing in Kauai. Here Gena and I are spending time with our son Tim, his...

Posted by Chuck Norris on Monday, 10 August 2015
 

Had a great time helping my granddaughter Leilani practice roller blading today with a little help from uncle Reggie

Posted by Chuck Norris on Friday, 29 May 2015