Victoria Beckham se zelo trudi, da mala Harper, ki bo stara sedem let, zraste v samozavestno, močno in neodvisno žensko. Zato ji kot mama vsak dan ponavlja isti nasvet – kot mantro – da lahko uresniči svoje sanje, ne glede na to, da je deklica.

''Vsak dan, preden odide Harper v šolo, jo poljubim in ji povem, da mora slediti svojim sanjam in da ima enake možnosti kot njeni bratje ali še več. To je moje stalno sporočilo. Pogosto se pogovarjava o tem. Želi postati izumiteljica in zelo je ponosna na to. Ona je močna, pametna mala ženska,'' je razkrila Victoria.

Dejansko se trudi vedno biti čim boljša mama, žena in profesionalka. ''Ko pridem domov, pustim pri miru mobilni telefon in čas preživim z otroki in Davidom. Imam popolno podporo svojega neverjetnega moža. Enakopravna sva pri tem, kar delamo doma z otroki. Ko me ni, on pelje otroke v šolo in kuha,'' je dejala in s tem ovrgla številne govorice o ločitvi. Sicer pa družina te dni dopust preživlja v Črni gori.

David Beckham je skrben oče in ne želi, da bi njegovi sinovi imeli tetovaže. To jim je strogo prepovedal, saj sam nekaj svojih tetovaž iz mladosti obžaluje.