Beyonce in Blue Ivy

Beyonce svojo hčerko nežno ljubkuje! (Foto: iam.beyonce.com)

 

Pevka Beyonce se je odločila, da bo v dokumentarnem filmu razkrila svoje zasebno življenje. Ljudem želi pokazati, kakšna je v resnici. "Film je zame zelo oseben," je izjavila zvezdnica, ki bo javnosti končno razkrila svojo srečo, ki jo je našla v zakonu z Jay-Z-jem. Rojstvo hčerke Blue Ivy jo je povsem spremenilo in vrnitev na glasbene odre ni bila nič kaj lahka, kar bo prikazano tudi v omenjenem filmu, poroča Huffington Post.

"Vsi poznajo njeno glasbo, le redki pa poznajo Beyonce kot osebo. Poleg neverjetnih posnetkov z nastopov bo film prikazal, kaj se dogaja v zakulisju glamurja, ki ga vsi spremljamo. Beyonce bomo spoznali kot zelo živahno in ranljivo žensko," je ponosno razkril Michael Lombardo, predsednik programa, ki bo omenjeni dokumentarec tudi predvajal.

Dokumentarec, ki bo sestavljen iz zasebnih posnetkov pevke in pričanj njene ožje družine, bo razkril marsikatero podrobnost, ki je do zdaj o slavni pevki nismo vedeli, zato se ga njeni oboževalci že zelo veselijo. Prav njih pa je slavna mamica pred dnevi razveselila s fotografijo prvorojenke, ki jo je objavila na svoji uradni spletni strani. Na njej v naročju drži hčerko, jo stiska k sebi in jo prisrčno ljubkuje.

Zasebne fotografije pa je pred časom objavila tudi predsednikova hči ...

Veliko ogorčenja pa je z objavo fotografije sprožila tudi ...

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na