Zvezdnica Megan Fox se med nosečnostjo ni želela medijsko izpostavljati. Ko pa je 27. septembra rodila, je sama sporočila veselo novico. Sina je poimenovala Noah in po poročanju bounty.com je to najlepše zvezdniško ime v letu 2012. Vsem oboževalcem je sporočila: "Počaščena sva, da imava to priložnost, da sva lahko starša te prečudovite duše, in hvaležna sem Bogu, da mi je dal priložnost spoznati takšno obliko neizmerne ljubezni. Hvala vsem, ki nam želite poslati svojo pozitivno energijo in dobre želje. Naj Bog blagoslovi vas in vaše družine.''

Hčerki Une in Michelle

Faith in Aoife (Foto: Twitter)

Pri izbiranju najlepšega zvezdniškega imena je na omenjeni spletni strani sodelovalo 2000 žensk. Na drugo mesto so postavile ime Luca (tako je svojega sina poimenovala Hilary Duff). Sledijo pa imena Hollie (hčerka Amande Holden), Faith (hčerka Michelle Heaton), Marnie Mae (hčerka Tamzin Outhwaite), Pearl (hčerka Jacka Osbourna), Theodora (hčerka Robbija Williamsa), Penelope (hčerka Kourtney Kardashian). Na devetem mestu je pristalo ime Aoife, tako je hčerko poimenovala Una Healy. Deseto mesto pripada imenu Marlowe (hčerka Sienne Miller).

Zvezdniški starši, kot sta Tom Cruise in David Beckham, želijo iz množice izstopati tudi z imeni svojih otrok. A stari popisi prebivalstva kažejo, da so jih po inovativnosti prehiteli že pred 100 leti.
 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na