Raper Zlatko

Zlatko prekipeva od ljubezni do svoje družine. (Foto: Facebook)

Pred kratkim sta raper Zlatko in njegova žena Ruska pripravila velik družinski piknik, na katerega sta poleg bližnjih sorodnikov in prijateljev povabila tudi nekaj prijateljev svoje prvorojenke. Ne nazadnje je bila zabava namenjena prav njim – otrokom!

Eno leto je minilo, kot bi mignil, in zdaj se najbolj znan raper s Fužin že povsem znajde v vlogi očka. Kako uspešen je pri tem, bo pokazal čas, pravi. "Z leti bo to sama hčerka povedala. Sam se ne mislim hvaliti. Sem mnenja, da so otroci ogledalo staršev, tako da se boste čez nekaj let sami lahko prepričali, kako sva se z ženo izkazala," nam je povedal vedno nasmejan Zlatko, ki te dni veliko časa posveča snemanju albuma Plečnikova roža, ki bo izšel že 1. novembra.

Ni'ja Nur je zelo živahen otrok, včasih ji tudi uspešen raper težko sledi, še posebej zdaj, ko že hodi. "Še previjanje ni pri nas takšno kot drugod. Ves čas se ji mudi vstati, najraje pobegne, sploh ne more biti pri miru. Sicer pa menjavanje pleničk raje prepustim ženi, sestri, mami. Saj nas je dovolj," nam je povedal v smehu.

Zlatka sicer žalosti, da tudi oni kot mnoge družine z majhnimi otroki niso dobili vrtca, zato navihana deklica ostaja doma v varstvu, po drugi strani pa je vesel, ker je vse skupaj nekako prezgodaj. "Saj se otroci v vrtcu veliko naučijo skozi igro, ampak vseeno je malo hitro, da gre v vrtec že pri enem letu, če me razumete," nam je pojasnil očka, ki je sicer razočaran nad sistemom, ki vlada v tej državi. "Razočaran sem, kaj so v dvajsetih letih naredili iz te 'male Švice'," je bil iskren. Z družino bi se sicer z veseljem preselil na svoje, a je to za zdaj praktično nemogoče. "Zavedam se, da je v Sloveniji še veliko hujših primerov, ki nimajo niti strehe nad glavo, ampak če sistem ne bi bil tako skorumpiran, bi se dalo marsikaj spremeniti."

Izvedeli smo tudi, kaj se dogaja v družini Tomija Megliča iz Siddharte.

Nija Nur s teto Almo

Zlatkova sestra Alma veliko časa preživi s svojo nečakinjo Ni'jo Nur. (Foto: Facebook)

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na