Slovenski raper Zlatko je na Instagramu objavil zanimivo sliko s pripisom, da "pričakujejo, da bo leto 2019 izjemno".

Objava je sicer malce dvoumna. Da pričakujejo novega družinskega člana, je sicer moč razbrati po dveh nogicah na sliki. Da bo znova postal očka, pa je potrdil tudi za 24ur.com. ''Družina se bo povečala še za enega člana. To je res velika stvar in z ženo sva res lahko hvaležna. Nobenega otroka nisem načrtoval. Niti prvega niti drugega ..." je povedal za 24ur.com. "Včasih so stvari še boljše, ko se zgodijo spontano. Lahko rečem, da sem blagoslovljen. Glede spola otroka nisem nikoli spraševal in tudi tokrat bo presenečenje,'' je dodal.

Vsi trije otroci imajo zanimiva imena

Zlatko ima že tri otroke z ženo Rusko. Vsi imajo zelo posebna imena. Sedem- in skoraj petletnima hčerkama je ime Ni'ja Nur in Aina Nur, dveletnemu sinčku pa Aylan Ali.

Razložil je, zakaj sta z ženo izbrala tako zanimiva imena: "Želel sem, da imajo njihova imena pomen. Ni'ja Nur je nedonošenka, zato je ob rojstvu prišlo do manjših zapletov. Ko sem izbiral ime zanjo, so mi v glavi odmevale besede zdravnikov, da sta z ženo imela srečo. Ni'ja pomeni rešena, Nur pa svetloba, ker sta s sestro Aino Nur najini svetli točki v življenju."

"Aina pomeni ogledalo. To ime sem izbral zato, da bo ob negativnih komentarjih, s katerimi se bo srečevala v življenju, vedno vedela, da so slabe, grde in neprimerno izrečene besede le odsev govorečega, in ne nje same."

"Sinu je ime Aylan Ali. Ime Ali je dobil po znanem boksarju Muhammedu Aliju, ki je preminil nekaj mesecev pred sinovim rojstvom. Aylan je dobil ime po sirijskem dečku, ki je ob iskanju boljše prihodnosti svoje življenje pustil na grški obali. Slika dečka v rdeči majici in modrih hlačah, ki nemočno leži na obali, se mi je močno vtisnila v spomin in nikoli je ne bom pozabil. Poleg tega Aylan pomeni obsijan z mesečino in sin je rojen ravno malo po polnoči. Ko sem po njegovem rojstvu pogledal skozi okno, je bila mesečina prvo, kar sem videl."

Lepo, kajne? Komaj čakamo, da izvemo, kako bo ime šestemu članu prijetne družine. Obenem vsem želimo najlepše in najboljše.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.