Lansko leto je pričela s pisanjem bloga Z ljubeznijo, Mama in se resnično našla v pisanju o materinstvu, o svojih izkušnjah, vsakodnevnih dogodivščinah in predlogih za igro z otroci. Z ljubeznijo, Mama pa zdaj postaja blagovna znamka, ki nosečnicam in mamicam ponuja koristne informacije ter izdelke. Prvi med njimi je Nosečkin dnevnik, a načrtov in želja je veliko.

Nosečkin dnevnik - 1

Nosečkin dnevnik je nastal na podlagi njene lastne izkušnje in izkušenj mamic, s katerimi je v vsakodnevnem stiku. Želela je ustvariti nekaj, kar bi vsem koristilo v obdobju nosečnosti, pri pripravah na materinstvo, pri načrtovanju in pri ohranjanju spominov na najlepše obdobje življenja. Nosečkin dnevnik je praktičen in lep ter tako postaja nepogrešljiva stvar v torbicah sodobnih nosečnic. Tudi sama piše Nosečkin dnevnik na svoji spletni strani www.zljubeznijomama.com in je ena izmed prvih uporabnic Nosečkinega dnevnika v tiskani obliki, ki je prvi takšen dnevnik in rokovnik za nosečnice pri nas.

Nosečkin dnevnik - 2

Uporabimo ga lahko za načrtovanje vsakodnevnih opravil, beleženje počutja in tistih "malenkosti", ki jih čez leta pozabimo, čeprav mislimo, da jih ne bomo nikoli. Vanj si lahko zapisujemo posebnosti z zdravniških pregledov ter si prilepimo fotografije ultrazvoka in trebuščka, da bomo imele vse na enem mestu, ko bomo čez leta obujale spomine. V predalček na platnicah lahko shranimo zdravniške izvide in materinsko knjižico. Pri pripravah na majhno štručko si lahko pomagamo s seznami, ki jih najdemo med vsebino in dopišemo lastne želje, prav tako pa lahko izpolnimo tudi porodni načrt. Zaradi priročne velikosti imamo lahko dnevnik vedno s seboj in se tako izognemo posledicam nosečniške pozabljivosti. Nosečkin dnevnik resnično vsebuje vse, kar nosečnica potrebuje.

Nosečkin dnevnik - 3

Nosečkin dnevnik - 4

Osnovne karakteristike Nosečkinega dnevnika so format a5, ki omogoča, da imate lahko dnevnik vedno s seboj. Trde platnice naslovnic, ki so v treh različnih dizajnih, ženstvenih barv in sodobnih vzorcev, z zlatotiskom in zlato elastiko, ki nosečniški dnevnik kaj hitro spremeni v modni dodatek. 120 dvobarvnih strani z različno vsebino in prostorom za zapisovanje svojih občutkov, misli in načrtov. Dnevnik je narejen v Sloveniji, njegova vsebina je v slovenskem jeziku, prilagojena slovenskim nosečnicam, vsebuje pa tudi slovenske pesmi in citate o materinstvu v slovenščini, kar mu daje dodatno vrednost. Na platnicah je majhen predalček, kamor lahko zataknete materinsko knjižico in pomembne izvide ali dokumente, da boste imele vse na enem mestu in se bosta zlahka izognile nosečniški pozabljivosti.

Osnovne karakteristike:

- a5 format,
- 120 strani,
- trde platnice,
- zlata elastika, ki se lepo dopolnjuje z zlatotiskom na naslovnici,
- tri različne naslovnice s sodobnim, ženstvenim dizajnom,
- dvobarvna notranjost,
- predalček za materinsko knjižico in izvide,
- narejen v Sloveniji.

Nosečkin dnevnik - 5

Vsebuje:

- dnevnik s vprašanji, preko katerih boš beležila pomembne trenutke nosečnosti,
- rokovnik za načrtovanje vsakdanjih obveznosti,
- koristne informacije in nasvete o nosečnosti,
- praktične sezname, ki ti bodo v pomoč pri pripravah na prihod male štručke,
- predalček za materinsko knjižnico, zdravniške izvide in drugo dokumentacijo,
- čudovite pesmi in citate o materinstvu.

Prve uporabnice Nosečkinega dnevnika so zelo zadovoljne, saj jim pomaga pri načrtovanju vsakodnevnih obveznosti in pripravah na majhno štručko, hkrati pa bo za njih ohranil vse misli, občutke in dejstva o nosečnosti ter fotografije trebuščka in ultrazvočnih preiskav, da jih bodo lahko čez nekaj let delile s svojimi otroci. »Gre za praktičen in noro lep dnevnik.« pravi Tjaša. Več odzivov zadovoljnih uporabnic pa si lahko preberete na Facebook strani www.facebook.com/noseckindnevnik, kjer jih pridno beležimo.

Nosečkin dnevnik - 6

Svoj izvod Nosečkinega dnevnika lahko naročite kar na spletni strani www.zljubeznijomama.com/noseckindnevnik, in sicer tako, da izpolnite obrazec za naročilo. Ne pozabite pa pobrskati tudi po blogu www.zljubeznijomama.com/blog , ki vsebuje veliko koristnih informacij in izkušenj, tako za nosečnice, kot tudi za mamice predšolskih otrok. Sledite lahko tudi na Facebook-u www.facebook.com/zljubeznijomama in www.facebook.com/noseckindnevnik.