Fotografija Sammyja je še danes zelo popularna na družbenih omrežjih, ker je simbol za uspeh in vztrajnost. 'Uspešni' deček bo po poročanju različnih medijev kmalu postal znan tudi v glasbenem svetu. Njegova mama je že pred časom na Instagramu objavila posnetek, kako deček 'beat-boxa' in kritiki so bili navdušeni.

Sammyjeva mama redno objavlja njegove fotografije na družbenih omrežjih in videti je, da deček rad izstopa s frizuro. Mogoče ima 'zvezdništvo' že v krvi.

Leta 2015 je z objavami fotografij njegova mama zbrala denar za transplatacijo ledvic moža Justina. ''Najprej v kampanjo nisem želela vključiti Sammyja, ker sem hotela, da je Justin v središču pozornosti. Toda takrat sem spoznala, da bi lahko njegova internetna slava pripomogla, da je to vse za očeta dečka, ki je mnoge nasmejal,'' je povedala Sammyjeva mama. Justinu so leta 2009 popolnoma odpovedale ledvice in od takrat je hodi na dializo. 

Te dni so oboževalci skupine Nirvane slavili 25 let, od kar je izšel album Nevermind. Na albumu, ki je izšel 24. septembra 1991, je štiri mesece star deček Spencer Elden, ki plava proti denarju na trnku. Poglejte, kakšen je danes!

 

A photo posted by Laney Griner (@laneymg) on

A photo posted by Laney Griner (@laneymg) on

A video posted by Laney Griner (@laneymg) on