Minicity PR - 1

Minicity.si s partnerji vse nosečke vabi na srečanje okroglih trebuščkov, kjer boste spoznale druge bodoče mamice za skupne kavice, od strokovnjakov izvedele odgovore na vsa žgoča vprašanja ter domov odnesle bogat darilni paket za vas in vašega novorojenčka.

Da bo 9-mesečno obdobje še bolj okroglo, veselo in naraščajoče ter predvsem polno pravilnih odgovorov na vsa vaša vprašanja, vse bodoče mamice vabimo na drugo srečanje okroglih trebuščkov v tematskem parku Minicity v sredo, 31. maja, ob 16.30.

Mreženju, kjer boste spoznale druge bodoče mamice za skupne sprehode, bo sledil klepet s strokovnjakinjami, ki bodo odgovorile na vsa najbolj žgoča vprašanja, na katera v starševskih šolah morda niste prejele tako poglobljenih odgovorov, kot bi si želele. Farmacevtka, socialni delavki, finančna svetovalka, fotografinja in izkušena mamica bodo izdale čisto vse trike in nasvete, s katerimi boste polepšale prve mesece skupnega življenja z dojenčkom.

Po najbolj zaobljeni okrogli mizi se boste na prihod novega družinskega člana pripravile še s kopico zabavnih praktičnih preizkusov v obliki tematskih iger. Ko boste otroka v sebi nahranile z igro in razgibavanjem, bo lakoto odgnala slastna in zdrava pogostitev, namesto češnje pa bomo druženje izpopolnili z darilnim paketom, ki vsebuje prav vse, kar potrebujete za prve mesece po porodu.

Prijavite se še danes in svojih 9 mesecev zaokrožite z okroglimi trebuščki! Vse informacije o programu in prijavi najdete na TEJ POVEZAVI.

Minicity PR - 2

Bodoče mamice boste skozi zabavne praktične tematske igre preizkusile, kako dobro ste pripravljene na prihod novega družinskega člana.

Naročnik oglasa je Malo mesto d.o.o., so.p.