Zvezdnica

mala Jennifer (Foto: larrykinglive.blogs.cnn.com)

Jennifer Lopez ni bila edinka, otroške vragolije in sanje je delila s sestro Lyndo in bratom Leslijem. Starša sta prisegala na kakovost rimskokatoliških šol, zato je obiskovala le njih. Družina se je komaj preživljala iz dneva v dan, kar je zelo težko verjeti, ker je danes Jennifer ena izmed najbolj plačanih zvezdnic. Pri 19. letih se je določila, da si uresniči sanje, zato je poprijela za delo in si sama omogočila plesno in pevsko izobraževanje. Verjeli ali ne, kot poklicna plesalka je nastopala tudi v nočnih klubih. Se je spomnite iz skupine New Kids on the Block, v kateri je tudi plesala? Mogoče pa iz spremljevalne plesne skupine Janet Jackson? Vedno ji je ob strani stala mama, ki jo je spodbujala, da lahko postane, kar si želi, le verjeti mora v to.

Jennifer se je preizkusila na mnogih področjih, ni bila zgolj plesalka, dokazala se je že kot igralka, pevka tako v angleškem kot španskem jeziku, tekstopiska, modna oblikovalka, fotomodel in še in še bi lahko naštevali. Delala je dan in noč, da je danes njen uspeh opaziti na vseh teh področjih.

Z Marcom Anthonijem si je ustvarila družino, imata prikupna triletna dvojčka Emmo in Maxa. Po porodu je zvezdnica priznala, da sedaj težko ohranja svojo privlačno postavo. V telovadnici se mora resnično potiti, da ima še vedno tako zavidljivo zadnjico in trebuh. Priznala pa je tudi, da ne ve, ali se bo kdaj odločila za lepotno operacijo.

V medijih pa se pojavljata tudi njena dvojčka. Preverite, zakaj …

Na koga vas spominja? - 1

Jennifer Lopez, slavna pevka in igralka, je tudi mamica. (Foto: X17ONLINE.COM)