A post shared by Jonas Knudsen (@jonasknudsen92) on

Kot so poročali danski in britanski mediji, je petindvajsetletna branilčeva žena Trina zdravo dojenčico rodila nekaj tednov pred rokom, ko je bil njen mož skupaj s preostalo reprezentanco že na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Danes ponoči ob 4.45 pa je rodila ...

"Zbrali smo se skupaj in se strinjali, da bi bilo prav, če bi za trenutek upoštevali človeško stran vsega skupaj. V moštvu nas je veliko očkov, seveda smo vsi najprej samo ljudje in ne le profesionalni nogometaši," je lepo in zelo prijazno gesto upravičil čuvaj danske mreže Kasper Schmeichel, sin slovitega danskega vratarja Petra Schmeichela, tudi sam oče leta 2010 rojenemu sinu Maxu in leta 2012 rojeni hčerki Isabelli.

Filip Flisar je tudi postal oče. Hčerki je izbral najpopularnejše ime na svetu. 

"Kot oče sem se skušal postaviti v njegovo kožo, kako težko bi bilo meni, če bi mi žena poslala sporočilo, da je rodila hčerko, jaz pa ne bi mogel biti pri njej. Želeli smo narediti vse, kar je bilo v naši moči, da bi mu omogočili na hitro oditi domov in videti hčerko," je še dejal Schmeichel.

Danska je v soboto v tekmi skupine C z 1:0 premagala Peru. Levi-krilni Ipswicha Knudsen je po tekmi odšel domov in se moštvu znova pridružil v ponedeljek. Dance danes v Samari čakajo Avstralci.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.