Alisan Porter že leta in leta mnogi po vsem svetu občudujejo v filmu Skodrana Suzi. Toda danes je odrasla in nič več nima tistih slavnih kodrčkov. Od leta 2006 živi v Los Angelesu, opustila je igranje in se osredotočila na glasbeno kariero. Nič več ni tako nežna, saj se je prelevila v pravo rokerico. Imela je tudi svojo skupino The Raz, ki pa je žal po enem letu razpadla, zato je osnovala novo The Alisan Porter Project. Leta 2010 je zmagala na oddaji The Voice. 

Nekoč najbolj prikupna deklica, danes najbolj oblegana zvezdnica.

Poročila se je z Brianom Autenriethom, s katerim sta par že od njenega 18. leta. Vsa ta leta sta si bila zvesta, njuna ljubezen je bila trdna, zato sta se odločila, da je skrajni čas, da si prisežeta večno zvestobo. Poročne fotografije je takoj objavila na svojem Twitter profilu. Par je dahnil usodni da pred 100 prijatelji. Leta 2012 je povila sina Masona, ki je po objavah sodeč zelo prikupen deček.

Mackenzie Rosman smo spremljali v nadaljevanki Sedma nebesa. Danes je stara 28 let in ...

Pred štirimi leti je dobila drugega otroka in tokrat je delila s svojimi sledilci na Instagramu fotografijo, ki je nastala po porodu, zraven pa je zapisala: ''Štiri leta nazaj sem rodila to prelepo bitje. Prišla je na svet in takoj sem vedela, kdo je. Še naprej mi dokazuje, da sem mislila pravilno in  presega vsa moja pričakovanja. Če jo poznaš, jo imaš rad. Vse najboljše, Aria Sage.''