Lina Kuduzović - 6

(Foto: Miro Majcen)

Lina Kuduzović je že kot majhna deklica samozavestno stala na odru in pela. To so lahko gledalci videli, ko je zapela I Will Always Love You na šovu Slovenija ima talent. S pesmijo The Power of Love je prepričljivo zmagala. Naslednje leto je deklica izdala svoj prvi album in tako odločno zakorakala po poti uspeha.

S starši in sestro se je preselila v Švico, kjer je nadaljevala pevske vaje in svoj glas tako izpopolnila, da je požela številne uspehe na različnih glasbenih šovih. Letos smo jo lahko spremljali v nemškem šovu The Voice Kids, kjer ji je zmaga za las ušla, kljub temu da je pod mentorstvom Marka Fosterja v finalu več kot odlično zapela If I Were a Boy.

Pred kratkim je Lina Kuduzović zamenjala profilno fotografijo na Facebooku in marsikdo ni mogel spregledati, da je zrasla v prekrasno mladenko. ''A to je tisti majhni cukrček, ki je pred leti pel na Tromostovju ... šla sva ravno mimo, pa sva jo slišala in občudovala,'' se glasi eden izmed komentarjev. Ne manjka takšnih zapisov: ''Lepa in lušna damica.''