Princ Louis

(Foto: AP)

Ko je Kate Middleton rodila tretjega otroka, je vsa javnost komaj čakala, da vidi prvo fotografijo malega princa. Nato so čakali na njegovo ime, danes pa so vsi želeli videli njegovo krstno obleko. Krst se je odvijal v kapeli palače St. James v Londonu. Prisotni so bili poleg mame Kate Middleton in očeta princa Williama, Camilla, princ Charless, princ Harry, Meghan Markle, Michael in Carole Middleton, James Matthews, Pippa Middleton in krstni botri.Kraljice Elizabethe II. ni bilo zaradi drugih obveznosti. 

Za krstne botre sta princ William in Kate Middleton prosila družinske prijatelje: Nicholasa Cutsema, Guya Pellyja, Harryja Aubrey-Fletcherja, Lauro Meade, Roberta Cartera in Lucy Middleton.

Princ Louis

(Foto: AP)

Ta detajl ste pri princu Louisu spregledali!

Princ Louis je nosil ročno izdelano krstno obleko, ki je kopija originalne kraljeve krstne obleke. Izdelala jo je Angela Kelly. Originalna je bila narejena iz satena leta 1841 za krst najstarejše hčerke kraljice Victorie, princese Victorie.

Nato so se gostje družili na čajanki, postregli so jim tudi kose torte, ki so jo ponudili na poroki princa Williama in Kate Middleton.

Princ Louis

(Foto: AP)

Princ Louis

(Foto: AP)

Princ Louis

(Foto: AP)